Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Erhvervsleasing af Audi hos Nord Leasing

Hos Nord Leasing kan du erhvervslease en Audi til konkurrencedygtige priser. Med over 25 års erfaring inden for finans- og leasingbranchen giver vi kompetent og nærværende rådgivning, så du kan blive køreklar med din drømmebil. Alt sammen med gennemsigtighed i højsædet, så du ikke skal bruge tid på at gennemskue de forskellige leasingtilbud.

En ny Audi som firmabil er ikke en lille investering, og det er derfor vigtigt, at man som virksomhed overvejer de muligheder man har, inden man tager en endelig beslutning. Der er en bred vifte af anskaffelsesmetoder, der spænder vidt fra kontant køb til erhvervsleasing.

Ingen af disse er rigtige eller forkerte, da det er op til den enkelte virksomheds økonomiske situation og risikovillighed, samt hvad bilen skal bruges til. Men skal der anskaffes en firmabil, er vores generelle anbefaling, at man undersøger muligheden for erhvervsleasing.

Erhvervsleasing af Audi har to primære fordele:

  • Virksomhedens likviditet opretholdes
  • Man undgår lige så stort værditab (afskrivning) på bilens værdi som ved køb

Der er ingen tvivl om, at Audi laver fantastiske biler, men deres biler er også dyre. Derfor kan det ramme likviditeten i virksomheden, hvis man skal ud og lave kontant køb af en eller flere Audi firmabiler. Ligeledes er der stort værditab på dyre biler i Danmark, hvorfor man også må forvente at skulle døje med dette, hvis man laver et kontant køb.

Begge disse udfordringer undgår man i høj grad ved at erhvervslease sin nye Audi firmabil.

Derfor skal du vælge Audi erhvervsleasing

Når du sidder bag rattet i en Audi, mærker du med det samme eksklusiviteten og den høje komfort, som det tyske brand er kendt for. Det helstøbte design appellerer til dig, der går op i klassisk og underspillet design, mens den høje driftssikkerhed er med til at opfylde de højeste standarder inden for kvalitetskrav. Og da sortimentet byder på alt fra den klassiske A4, der både er til business og børnefamilier, til den mere sportslige A5’er eller luksus SUV’en Q7, er der modeller til alle behov. Audi er derfor også en oplagt firmabil, hvis du vil forkæle dig selv eller dine medarbejdere med det bedste af det bedste.

Stort udvalg af Audi firmabiler

Hos Nord Leasing har vi altid Audi’er på lager, der er klar til omgående levering i forbindelse med en erhvervsleasingaftale. Hvis ikke vi har den rette lagerbil tilbyder vi også at hente firmabilen, som du drømmer om, hjem til Danmark fra udlandet – naturligvis til en attraktiv pris.

Med andre ord; hos os kan du erhvervslease drømmebilen ligegyldig hvad. Og heldigvis har Audi masser af fantastiske modeller, der gør det tyske bilmærke til et attraktivt valg blandt mange firmabilister. Se nedenstående gennemgang af nogle af de mest populære modeller blandt vores erhvervsleasingkunder, der kører Audi.

Audi sedan

I firmabilsklassen er det sedan’en, der er kongen. Det gælder naturligvis også hos Audi, hvor det især er Audi A6 og A8, der trækker leasingkunder til.
Årsagen er simpel; det er den biltype, der tilbyder højest komfort. Det skyldes blandt andet, at bagagerummet er separat fra kabinen, hvilket reducerer rungen og støj under kørsel, samtidig med at bilen ikke har en lige så stor overflade som en SUV, og dermed er det nemmere at reducere vindstøj. De mest populære Audi firmabiler i sedan-udgave er: Audi A4, Audi A6 og Audi A8.

Audi coupé

Er du mere til en sportslig køreoplevelse, så kan du med fordel vælge en Audi coupé i forbindelse med erhvervsleasing. De er utrolig populære blandt mange danskere, som gerne vil have en bil, der lægger op til at tage bagvejen i stedet for den snorlige landevej. De mest populære Audi firmabiler i coupé-udgave er: Audi A5 og Audi A7.

Audi SUV (Q-serie)

Erhvervsleasing af Audi Q-serien er et segment, der virkelig har taget fart henover de seneste par år. Danskerne elsker deres SUV’er, og det får de i den grad, når de køber en Audi Q-model. Både er de flotte, store, rummelige og komfortable – de kører også godt og får mange til at føle sig mere trygge i trafikken. De mest populære Audi firmabiler i SUV-udgave er: Audi Q5 og Audi Q7.

Kontakt os for Audi erhvervsleasing

Vi står klar til at sammensætte et attraktivt tilbud til dig ved både privatleasing og erhvervsleasing, og vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for at blive vejledt i, hvilken leasingtype der passer til dine behov. Du kan starte med at tage et kig i vores online showroom, men fortvivl ikke, hvis du ikke finder den model, du er på udkig efter. Hos Nord Leasing kan vi skaffe et stort udvalg fra vores leverandører i bl.a. Tyskland, så du ikke skal nøjes med det næstbedste. Hvis du har lyst til at diskutere sammensætningen af din næste Audi erhvervsleasing face to face, er du altid velkommen til en kop kaffe på vores hyggelige kontor.

30
TDi Sportback S-tr.

1.REG
KM
Ydelse
2019
40000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
40
TFSi e S-line Sportback S-tr.

1.REG
KM
Ydelse
2020
45000 KM
(ex. moms)
3,0
TDi 272 Sport Avant quattro Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2016
182000 KM
2340 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
TDi 313 quattro Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2015
178000 KM
2596 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
TDi 272 S-line quattro Tiptr. 7prs

1.REG
KM
Ydelse
2017
96000 KM
4668 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
TDi 272 S-line quattro Tiptr. 7prs

1.REG
KM
Ydelse
2015
190000 KM
3996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
50
TDi S-line Avant quattro Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2018
105000 KM
2730 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)