Skip to main content

Volvo leasing: Sikkerhed og komfort i særklasse

Svenske Volvo har i mange år været et populært bilmærke i Danmark, og det er de fortsat den dag i dag. Årsagen skal blandt andet findes i Volvos fokus på sikkerhed og komfort, som gør deres biler til et oplagt valg for familier og personer, der bruger megen tid på vejen.

Når det kommer til Volvo leasing er det særligt mærkets større modeller, der er efterspurgt. I senere år har det især betydet SUV-modellerne, men der er også mange, der drømmer om både Volvos stationcars og sedans. Blandt de mest populære leasingmodeller ser vi:

  • Volvo XC60
  • Volvo V90
  • Volvo V60
  • Volvo S90
  • Volvo S60

Udover at have en stærk modelportefølje med benzin-, diesel- og plug-in-hybrid-drivlinjer, er der også fuld fart på elektrificeringen hos Volvo. Det vil sige, at de løbende lancerer nye elbiler, som kan være oplagte for dig, der gerne vil lease en Volvo og samtidig være med på elbilsbølgen.

Vil du vide mere om mulighederne for at lease en Volvo gennem Nord Leasing? Så er du altid velkommen til at ringe, skrive eller slå vejen forbi Gøngehusvej 281 i Hørsholm.

2,0
D5 235 R-Design aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2017
80000 KM
3600 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
D5 235 Inscription aut. AWD 7prs

1.REG
KM
Ydelse
2018
143000 KM
4192 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Find den Volvo, der passer til dig

Takket være Volvos popularitet herhjemme, er der rigtig mange modeller at vælge i mellem på det danske marked. Det betyder, at det ikke behøver at være så kompliceret at finde lige netop den Volvo, der passer til dig, dine behov og ikke mindst dine ønsker.

Hos Nord Leasing hjælper vi dig ikke bare med at lease en Volvo. Vi står også gerne til rådighed i forhold til at finde og hente den rette bil, uanset hvor den står i landet. Skulle det vise sig, at udgaven med lige præcis den motorvariant og det ekstraudstyr, som du drømmer om, ikke står i Danmark, er der ej heller grund til bekymring.

Vi har nemlig mangeårig erfaring med at lokalisere attraktive leasingbiler i udlandet og importere dem til Danmark. Kombineret med vores storkundeaftale hos SKAT betyder det, at vi i løbet af ganske kort tid kan klargøre papirerne, så du hurtigst muligt kan få nøglerne til din leasede Volvo.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Volvo leasing, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her vil du kunne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nøglerne til lige præcis den Volvo, du drømmer om.