Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Volvo leasing: Sikkerhed og komfort i særklasse

Svenske Volvo har i mange år været et populært bilmærke i Danmark, og det er de fortsat den dag i dag. Årsagen skal blandt andet findes i Volvos fokus på sikkerhed og komfort, som gør deres biler til et oplagt valg for familier og personer, der bruger megen tid på vejen.

Når det kommer til Volvo leasing er det særligt mærkets større modeller, der er efterspurgt. I senere år har det især betydet SUV-modellerne, men der er også mange, der drømmer om både Volvos stationcars og sedans. Blandt de mest populære leasingmodeller ser vi:

  • Volvo XC60
  • Volvo V90
  • Volvo V60
  • Volvo S90
  • Volvo S60

Udover at have en stærk modelportefølje med benzin-, diesel- og plug-in-hybrid-drivlinjer, er der også fuld fart på elektrificeringen hos Volvo. Det vil sige, at de løbende lancerer nye elbiler, som kan være oplagte for dig, der gerne vil lease en Volvo og samtidig være med på elbilsbølgen.

Vil du vide mere om mulighederne for at lease en Volvo gennem Nord Leasing? Så er du altid velkommen til at ringe, skrive eller slå vejen forbi Gøngehusvej 281 i Hørsholm.

2,0
T8 390 Inscription aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2019
65000 KM
3916 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Find den Volvo, der passer til dig

Takket være Volvos popularitet herhjemme, er der rigtig mange modeller at vælge i mellem på det danske marked. Det betyder, at det ikke behøver at være så kompliceret at finde lige netop den Volvo, der passer til dig, dine behov og ikke mindst dine ønsker.

Hos Nord Leasing hjælper vi dig ikke bare med at lease en Volvo. Vi står også gerne til rådighed i forhold til at finde og hente den rette bil, uanset hvor den står i landet. Skulle det vise sig, at udgaven med lige præcis den motorvariant og det ekstraudstyr, som du drømmer om, ikke står i Danmark, er der ej heller grund til bekymring.

Vi har nemlig mangeårig erfaring med at lokalisere attraktive leasingbiler i udlandet og importere dem til Danmark. Kombineret med vores storkundeaftale hos SKAT betyder det, at vi i løbet af ganske kort tid kan klargøre papirerne, så du hurtigst muligt kan få nøglerne til din leasede Volvo.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Volvo leasing, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her vil du kunne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nøglerne til lige præcis den Volvo, du drømmer om.