Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

Flexleasing

Når du kører Maserati, får du en mikstur af god køreoplevelse og høj komfort, som de færreste bilmærker kan konkurrere med. Det hele er krydret med lækre materialer og en generel oplevelse af luksus – altså noget, som man ikke får forærende.

Derfor er det utroligt populært blandt vores kunder at vælge flexleasing, når de ønsker at lease en Maserati. Med denne leasingform skal de nemlig blot betale en andel af registreringsafgiften. Dermed bliver det både mere overkommeligt rent økonomisk, samt nemmere at retfærdiggøre at have drømmebilen holdende i indkørslen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med flexleasing af Maserati.

Privatleasing

Der er ingen tvivl om, at privatleasing kan være et værd at overveje, hvis du drømmer om at køre i en Maserati til hverdag. Det kan nemlig være et attraktivt alternativ til eksempelvis et lånefinansieret køb – blandt andet fordi du bibeholder din fleksibilitet med Maserati leasing, samtidig med, at du undgår at binde dig økonomisk i lange perioder.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om dine muligheder for at lease en Maserati som privatperson.

Erhvervsleasing

En Maserati er den perfekte kombination af sjove køreegenskaber, høj komfort og afdæmpet luksus. Det gør modellerne fra det italienske bilmærke oplagte som firmabiler, fordi de både tilgodeser medarbejdernes tilfredshed og behov, samt virksomhedens image udadtil. Derfor har vi også regelmæssigt erhvervskunder, der er interesseret i leasing af Maserati.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med erhvervsleasing af Maserati.

Maserati er lig med køreglæde og komfort

Når du sætter dig ind i en Maserati, mærker du straks, at der er kælet for detaljerne. Kabinen er udført i lækre materialer, man sidder behageligt og indretningen er gennemtænk. Det helt særlige kendetegn kommer dog først til udtryk, når motoren tændes.

Maserati er nemlig kendt for at producere de bedste biler i verden, når det kommer til lydbilledet. Du kan være helt sikker på, at lyden fra motor og udstødning er fuldstændig fantastisk og helt uden sammenligning.

Kombinerer man dette med de skarpe køreegenskaber, som Maserati har formået at tvinge ind i biler, der samtidig er overraskende komfortable – ja, så har man pludselig en meget attraktiv opskrift på en bil.

Men det er ikke kun én bil; du har nemlig frit valg på alle hylder, når du vælger Maserati leasing. De har både grand tourers, sedaner, store og små SUV’er, samt mere hårdkogte sportsvogne. Listen er lang og tæller blandt andet modeller som:

  • Maserati GranTurismo (grand tourer)
  • Maserati Ghibli (sedan)
  • Maserati Quattroporte (sedan)
  • Maserati Levante (stor SUV)
  • Maserati Grecale (crossover / lille SUV)
  • Maserati MC20 (sportsvogn)

Lad os hjælpe dig med Maserati leasing

Hos Nord Leasing har vi beskæftiget os med leasingbranchen i mere end 25 år. Det har givet os et indgående indblik i, hvornår leasing er det rette valg, samt hvordan man får mest ud af finansieringsmetoden.

Samtidig har vi gennem årene brugt rigtig meget tid i og omkring biler. Derfor kan vi ikke kun agere leasingrådgiver, men også hjælpe dig med at finde den helt rette bil til lige netop dine behov og drømme.

Det betyder, at du kan få kompetent vejledning gennem hele processen med at lease en Maserati hos os. Vi tager det naturligvis i lige præcis det tempo, som passer dig bedst – uanset om det så er stille og roligt, eller om du hurtigst muligt skal ud på vejene i din nye bil.

Vi hjælper gerne med import af drømmebilen, men har også altid et biler på lager – af og til er der en Maserati eller to imellem. Uanset hvordan vi griber det an, kan det gå stærkt takket være vores storkundeaftale hos SKAT.

Interesseret i at høre mere om leasing af Maserati? Så tag fat i os på telefon, e-mail eller kom og tag en snak med os på matriklen inden for vores åbningstider.