Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

Flexleasing

Ferrari er for mange den ultimative drømmebil, som de har drømt om siden barnsben. For næsten lige så mange forbliver det ved drømmen, fordi prisen gør det til en bil for de få. Der kan dog være en idé i at overveje flexleasing, hvis man er interesseret i at lease en Ferrari.

Med flexleasing betaler du nemlig blot en andel af den samlede registreringsafgift, som udgør størstedelen af prisen på en Ferrari i Danmark. Dermed bliver det mere overkommeligt at få opfyldt bildrømmen. Det hjælper vi naturligvis gerne med her hos Nord Leasing, hvor vi gennem årene har sendt mange Ferrari-biler på gaden.

Privatleasing

Har du en drøm om at have en italiensk sportsvogn holdende hjemme i indkørslen? Så er der ingen tvivl om, at det kan være oplagt at overveje privatleasing af en Ferrari. Her får du muligheden for at blive godt kørende uden, at du skal døje med mange af de ulemper, der kan følge med et køb af en bil i den prisklasse.

Hos Nord Leasing står vi klar til at finde den helt rigtige Ferrari og sammensætte en tilhørende leasingaftale til dig og dine drømme.

Erhvervsleasing

Hvis den næste firmabil skal være en Ferrari, vil det typisk give god mening at ty til erhvervsleasing i stedet for køb. Det har en række fordele, som vi naturligvis gerne står klar til at rådgive og vejlede omkring ved interesse.

Med mere end 25 års erfaring fra leasingbranchen, kan vi yde en kompetent rådgivning om sammensætning af leasingaftaler, valg af den rette Ferrari og meget mere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Ferrari California T

3,9 – F1
1.REG: 2015

Ferrari California

4,3 – F1
1.REG: 2010

Sportsvogne med en lang historie

Ferrari er muligvis et af de mest ikoniske bilmærker på verdensplan. Den eksklusive bilfabrikant begyndte med at producere racerbiler i 1929. Efter 18 år i branchen besluttede de sig for at udvide forretningsområdet til også at tælle gadebiler – og det er særligt disse, der har drevet mærkets eksklusive image.

Fra start har fokus været på at lave velkørende biler med udgangspunkt i racerbilernes verden. Derfor har det i alle årene også været sportsvogne og velkørende grand tourers, der er trillet ud fra fabrikken i Maranello.

Der har været mange biler gennem årene, og nærmest lige så mange historier og myter forbundet til mærket og særligt stifteren, Enzo Ferrari. Han døde i 1988, men bilmærket er fortsat ufortrødent og leverer i dag nogle af verdens bedste, mest velkørende og ikke mindst mest hårdkogte sportsvogne – både til vej og racerbane.

Du kan være stensikker på, at uanset hvor du kører, så vil en bil fra Ferrari skabe opmærksomhed. Der er ikke bare tale om et ikonisk bilmærke, men også utroligt smukke og vellydende biler, som de fleste kan have svært ved ikke at se sig misundelige på.

Lad os hjælpe dig med at Ferrari leasing

Uanset om du har udset dig en Ferrari af ældre dato, eller en af de nyere modeller, så kan vi være behjælpelige her hos Nord Leasing. Vi specialiserer os i at hjælpe vores kunder med at få opfyldt deres bildrømme. En af måderne hvorpå vi kan opnå dette er gennem Ferrari leasing.

Qua vores mangeårige erfaring, kan vi yde kompetent rådgivning omkring valg af Ferrari, assistere med import til Danmark og ikke mindst finde den helt rigtige leasingmetode. Kombinerer du dette med vores storkundeaftale hos SKAT, som sikrer, at vi hurtigt kan få bilen klar til vejene, så er vi en stærk partner for dig, der er interesseret i leasing af Ferrari.

Skal vi tage en snak? Så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale, hvor du kan finde ud af om vi er et match, og om vi kan hjælpe dig med at få arrangeret en Ferrari leasingaftale, som du kan være med på.