Skip to main content

Flexlease din splinternye Ferrari

Det kan for mange virke økonomisk uoverskueligt at køre Ferrari, og mens det naturligvis kræver en vis kapital, så er det mere opnåeligt end du muligvis går og tror. Ved hjælp af Ferrari flexleasing kan du nemlig skære en af de største omkostninger fra; registreringsafgiften.

I Danmark opererer vi med høje procentuelle registreringsafgifter, og det betyder, at biler fra mærker som Ferrari hurtigt bliver omkostningstunge i anskaffelse, hvis man ønsker at købe. Vælger man i stedet at ty til flexleasing af Ferrari, kan man slippe afsted med kun at betale en andel af registreringsafgiften svarende til den periode, hvori bilen er indregistreret.

Dermed reduceres en af de største udgifter til et niveau, hvor det bliver økonomisk overkommeligt for flere at køre i en ikonisk italiensk sportsvogn. Vil du høre mere om mulighederne for Ferrari flexleasing? Så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Ferrari California

4,3 – F1
1.REG: 2010

Ferrari flexleasing: Rendyrket køreglæde til hele familien

Det er ikke kun økonomien, der kan være en hindring for manges drøm om en Ferrari. Også praktikaliteten spiller en rolle, men det behøver ikke nødvendigvis at være et område, som man skal gå på kompromis på.

Den italiensk bilfabrikant producerer nemlig ikke kun sportsvogne med 2 sæder og uden bagagerum. De har i flere år også produceret modeller som Ferrari FF og Ferrari GTC4Lusso, som er biler med fire sæder og plads til familien.

Jovist, det er naturligvis ikke verdens mest praktiske biler, men pointen er, at det er muligt at kombinere bildrømme, rendyrket køreglæde og familielivet med Ferrari flexleasing. Behøver du ikke fire sæder i bilen eller synderlig meget bagageplads, så åbner der sig naturligvis en bredere vifte af både nye og brugte Ferrari-modeller, som du kan flexlease.

Vi er naturligvis behjælpelige med at finde den helt rette model, importere den til Danmark om nødvendigt og få den klar til vejene. Det har vi mange års erfaring med, og vores storkundeaftale hos SKAT sikrer, at vi ikke løber ind i lange ventetider.

Fordele ved Ferrari flexleasing

Der er adskillige fordele forbundet med flexleasing af Ferrari, som er gode at have in mente, hvis du overvejer om det er den rigtige finansieringsform for dig. Nedenfor har vi fremhævet nogle af de vigtigste fordele, og hvis disse er nogle du lægger vægt på, kan flexleasing meget vel være det rette valg.

Først og fremmest er der naturligvis den reducerede registreringsafgift. Det faktum, at man kan nøjes med at betale en procentdel af registreringsafgiften i stedet for det fulde beløb, er naturligvis hovedårsagen til, at Ferrari flexleasing er så populært.

En anden fordel er, at en flexleasingaftale som regel kun løber over 12 måneder. Dermed er man ikke bundet i samme grad, som man kan være af et billån, der ofte løber over 8 år. Samtidig vil et billån ofte have gebyrer og renter, der gør det svært at sælge bilen uden underskud i de første år efter købet.

Søger du derfor at opfylde bildrømmen på fleksibel vis, vil flexleasing af Ferrari være et oplagt valg. Du er naturligvis velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvorvidt det er en finansieringsmetode, der passer til dig, din økonomi og dine behov.

3,9
F1

1.REG
KM
Ydelse
2015
36500 KM
9558 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)