Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

Flexleasing

Privatleasing

Drømmer du om at mærke Audiens klassiske og underspillede design hver dag, men vil du ikke binde store summer i et bilkøb? Så kan privat flexleasing af Audi matche dine behov. Ved Audi privatleasing betaler du kun registreringsafgift fordelt over den periode, du leaser bilen. Fordi du ikke betaler den fulde registreringsafgift, får du meget mere bil for pengene. Og så gør det vel ikke noget, at det bedre kan betale sig at skifte bilen ud efter et par år end ved et traditionelt bilkøb.

Erhvervsleasing

Hos Nord Leasing kan du erhvervslease en Audi til konkurrencedygtige priser. Med over 25 års erfaring inden for finans- og leasingbranchen giver vi kompetent og nærværende rådgivning, så du kan blive køreklar med din drømmebil. Alt sammen med gennemsigtighed i højsædet, så du ikke skal bruge tid på at gennemskue de forskellige leasingtilbud.

40
Advanced

1.REG
KM
Ydelse
2022
28000 KM
(ex. moms)
2,0
TFSi Sportback quattro S-tr.

1.REG
KM
Ydelse
2014
154000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
50
TDi S-line Avant quattro Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2018
105000 KM
2730 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
TDi 313 quattro Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2015
178000 KM
(ex. moms)
3,0
TDi 313 quattro Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2015
178000 KM
2596 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,8
TFSi 120 S-line

1.REG
KM
Ydelse
2015
130000 KM
(ex. moms)
30
TDi Sportback S-tr.

1.REG
KM
Ydelse
2019
40000 KM
2500 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Historien om Audi

Audi AG blev grundlagt tilbage i 1909, men virksomheden har sine rødder helt tilbage til 1885. Det var dog først i 1910, at den første bil blev introduceret. Det gjorde den under navnet Audi Type A, og den viste sig at være en succes – både til almindelig brug og i forbindelse med bilsporten.

Det vil sige, at Audi allerede i deres første år blev frontløbere inden for sikkerhed og sportslige køreegenskaber. Disse værdier holder de fortsat fast i, og de er i dag kendt for begge dele. I 1960’erne blev Audi en del af Volkswagen-gruppen, hvilket de stadig er den dag i dag. Det har betydet meget for Audi, som vi kender brandet i nyere tid, da den store VW-koncern har åbnet op for flere forskellige muligheder rent teknisk og markedsføringsmæssigt. Det var også i 1960’erne, at man grundlagde Audi Sport, som er den afdeling, der står bag de sportsligste Audi’er; RS-modellerne og den højtydende sportsvogn Audi R8.

Sportslige køreegenskaber og høj luksus

Selvom Audi lagde godt fra start og har produceret en lang række sportslige biler af høj kvalitet, så var det først i 1990’erne, at de for alvor begyndte at gå efter en status som et premium bilmærke. Det var her, det blev besluttet, at man gerne ville konkurrere med blandt andet Mercedes-Benz og BMW. Det har taget nogle år, men i dag er Audi i den grad på niveau med deres tyske konkurrenter. De har en bred vifte af modeller, der både tæller nogle af de mest komfortable biler og nogle af de mest populære sportsvogne.

Fælles for dem alle er, at de ofte har noget af den mest moderne teknologi i bilbranchen. Samtidig har Audi formået at knække koden med deres RS-modeller. Her gør de almindelige sedans, hatchbacks og stationcars til sportslige biler. Se eksempelvis den populære RS3 eller den højtydende stationcar Audi RS6. Generelt er der mange danskere, som går efter de mere sportslige modeller, når de ønsker at lease en Audi. Mulighederne er dog mange, og Audi har også både SUV’er og sedaner, hvor komforten er i højsædet. Hvad end du er interesseret i det ene eller det andet, så kan vi hos Nord Leasing hjælpe med leasing af Audi.