Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Hvem er vi?

En lille virksomhed med en stor passion for biler.
Siden 2014 har vi kombineret vores entusiasme for biler og erfaring fra leasingbranchen med personlig rådgivning og gennemskuelige leasingaftaler.

Personlig rådgivning fra passionerede bilnørder

Nord Leasing er en lille virksomhed, der er stablet på benene af barndomsvenner med en brændende passion for biler og et ønske om at hjælpe vores kunder med at udleve deres bildrømme.

Teamet består af fire fuldblods bilnørder, som du kan møde på kontoret hver dag, samt en håndfuld dygtige deltidsmedarbejdere – i vores jargon ”Rangers”.

Virksomhedens størrelse sikrer, at vi kan give dig personlig rådgivning; ikke bare forud for leasingaftalens underskrift, men så længe, at du er kunde hos os. Vi er med andre ord med dig både før, under og efter leasingforløbet. For os er det en selvfølge at pleje forholdet med vores kunder; det gør nemlig leasing til den trygge oplevelse, som det bør være.

Vi tror på at to kunder ikke er ens samt at alle udfordringer kan løses med dialog i øjenhøjde. Vi står derfor altid til rådighed for at svare på de spørgsmål, som du måtte have – lige fra valget af bil og de faldgruber der kan være, over leasingaftalens sammensætning til mulige tilvalg såsom garantiforsikringer eller dæk og fælge. Har du bare lyst til en kop kaffe og en snak med ligesindede bilnørder, er du også altid velkommen.

Vi gør det trygt at lease bil

Hos Nord Leasing er vi mere end bare bilnørder; vi har også mere end 25 års erfaring fra leasingbranchen. Derfor kender vi alle de kringlede regler og har også set vores andel af uigennemskuelige leasingaftaler og hurtige pistolsælgere, som desværre også er en del af branchen.

Vores know-how sikrer, at vi er i stand til ikke bare at rådgive dig om valg af bil, men også om hvilken leasingaftale, der fungerer bedst for dig – eller måske rådgive dig til slet ikke at lease, hvis det ikke giver mening for dig. Vi har en målsætning om at blive ved med at lease biler ud de næste mange år, og derfor er det vores højeste prioritet at sikre, at vores kunder har tillid til os. Den tillid kan vi kun opnå ved at give den bedste vejledning og lave gennemskuelige leasingaftaler.

Realistiske leasingaftaler

Vores leasingaftaler er ikke bare gennemskuelige, de er også realistiske. Vi sørger for, at bilens restværdi matcher markedet med de forudsætninger, der er gående ind i aftalen for at minimere risikoen for at stå med en usælgelig bil, når leasingperioden er slut.

Det er også derfor, at vi ofte tager vores kunders biler i bytte eller hjælper med at sælge dem efter endt leasingperiode.

Leasing til attraktive priser

Uanset om du er til privat-, erhvervs- eller splitleasing, kan vi være behjælpelige hos Nord Leasing. Vi er selvfinansierende og har egenudviklet software der muliggør en smidig leasingprocess til en meget attraktiv rente.

Drømmebiler fra ind- og udland

Uanset hvilken bil du drømmer om, kan vi hjælpe dig med at komme bag rattet i den. Udover vores udvalg af lagerbiler, hjælper vi også vores kunder med at finde den rette bil enten i udlandet eller hos en anden dansk forhandler. Vi står for forhandling, hjemtagelse og toldsyn og gennem vores godkendelser hos SKAT, kan vi ikke bare handle hurtigt, men også yde pålidelig rådgivning om forventede importomkostninger, registreringsafgift og så videre.

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.