Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

Flexleasing

Med Volkswagen flexleasing får du en fleksibel leasingaftale, hvor du typisk ikke binder dig i mere end 12 måneder ad gangen, og hvor du kan nøjes med at betale en andel af bilens registreringsafgift i stedet for det fulde beløb.

Det gør det til en attraktiv måde at lease på, og af samme årsag er det en meget populær leasingmetode blandt vores kunder. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive godt kørende i en Volkswagen? Så kontakt os for en uforpligtende samtale om VW leasing.

Privatleasing

Som privatkunde hos Nord Leasing har du mulighed for at privatlease en Volkswagen. Det er noget, som mange af vores kunder vælger at gøre, fordi det giver dem en fleksibilitet og økonomisk frihed, som de ikke kan opnå ved at købe bilen og finansiere den med et traditionelt billån.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for privatleasing af Volkswagen, samt økonomien i en sådan leasingaftale, er du velkommen til at kontakte os. Vi har kaffe på kanden og kan i øvrigt kontaktes via telefon og e-mail for en uforpligtende samtale om Volkswagen leasing.

Erhvervsleasing

Volkswagen er et meget populært bilmærke blandt vores erhvervskunder. Det skyldes blandt andet mærkets brede udvalg af modeller, der dækker ethvert behov, den gode kørekomfort og bilernes praktiske egenskaber. Alt dette kombineret med en attraktiv pris gør Volkswagen til et oplagt valg som firmabil.

Vi har mere end 25 års erfaring fra leasingbranchen, og står naturligvis til rådighed i forbindelse med rådgivning om leasingaftaler, sammensætning af leasingkontrakter og valg af bil. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælper jer med VW leasing.

1,3

1.REG
KM
Ydelse
1967
10500 KM
(ex. moms)

Volkswagen leasing: En folkevogn til ethvert behov

Det er intet under, at Volkswagen gang på gang topper listerne over de mest populære bilmærker herhjemme – både på landsplan, men også internt her i Nord Leasing. Det skyldes blandt andet deres ikoniske brand og ry for at levere biler af god kvalitet til rimelige priser.

Men der er ingen tvivl om, at deres brede modelportefølje også spiller en afgørende rolle i populariteten. Der findes nemlig en Volkswagen til ethvert behov og ethvert budget; hvad end du er på udkig efter en mikrobil, en 7-personers SUV eller noget derimellem, så er muligheden der.

Fælles for samtlige af disse er naturligvis, at du har muligheden for at få nøglerne til dem ved hjælp af VW leasing. Særligt ved de lidt dyrere modeller kan det være en attraktiv løsning. Her tænker vi på favoritter som:

  • Volkswagen Arteon
  • Volkswagen Tiguan
  • Volkswagen Passat
  • Volkswagen Touareg

Men også det nye line-up af elbiler kan være attraktivt i forbindelse med Volkswagen leasing. Det gør sig særligt gældende i forhold til de større modeller såsom VW ID.4 og VW ID.5.

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for leasing af Volkswagen? Så tag kontakt til os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde her hos Nord Leasing, og ikke mindst, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme bag den helt rigtige Volkswagen.

Vi finder den rigtige bil til VW leasing

Når vi siger, at vi skal finde den helt rigtige Volkswagen, så er det noget vi mener. For det handler ikke bare om at finde den rette model, men også den bedste motorvariant, det rigtige ekstraudstyr og så videre. Heldigvis er der rig mulighed for at finde Volkswagens i både ind- og udland, og vi hjælper gerne med at hente dem hjem, så de er klar til at blive leaset.

Udover, at vi gennem vores mange år i leasingbranchen har importeret mange biler til Danmark, så har vi også en storkundeaftale hos SKAT. Det sikrer, at vi hurtigt kan få papirerne på plads. Derfor behøver det ikke at tage lang tid at få dig ud på vejene, hvis du vælger at lease en VW hos Nord Leasing.

De mange år i branchen betyder ligeledes, at vi kan tilbyde kvalificeret rådgivning om leasing af Volkswagen, samt leasing generelt. Kombineres dette med vores interesse og brede viden indenfor biler, er vi et oplagt valg, hvis du står og skal finde et sted at lease din nye bil – hvis vi ellers selv skal sige det.

Interesseret? Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med leasing af VW.