Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Erhvervslease din splinternye VW

Med erhvervsleasing af Volkswagen bliver det fleksibelt og attraktivt at have firmabiler i virksomheden. Det skyldes blandt andet, at erhvervsleasing sikrer mindre kapitalbinding i værditabende aktiver. Samtidig vil bindingsperioderne på en erhvervsleasingaftale typisk være kortere end ved andre finansieringsløsninger, og man er derfor ikke bundet af den leasede firmabil i for lang tid ad gangen.

Af samme årsag har vi mange erhvervskunder, der er interesserede i VW erhvervsleasing. Det er vi naturligvis glade for, og står derfor også klar til at assistere dig og din virksomhed med at erhvervslease en Volkswagen. Er det noget, som I vil høre mere om? Så er I velkomne til at tage kontakt til os for et uforpligtende samtale om mulighederne.

Find den perfekte firmabil i Volkswagens modelsortiment

Et af de elementer, der gør lige netop Volkswagen erhvervsleasing til et oplagt valg for virksomheder er, at det er et bilmærke med et utroligt bredt modelsortiment. Der er bogstaveligt talt en bil til ethvert behov uanset om I er på udkig efter en varevogn eller om der skal leases en personbil.

For varevognene kan man både vælge mellem den mindst VW Caddy, den populære Transporter og den højloftede VW Crafter. Dertil kommer både ladvogne og en pickup truck. Kigger man i stedet mod personbilerne, finder man her en bred vifte af sedan’er, SUV’er, crossovers, hatchbacks, MPV’er og stationcars.

Der er modeller i enhver pris- og størrelsesklasse, ligesom man også kan vælge mellem økonomiske og kraftfulde motorvarianter, samt et væld af forskelligt ekstraudstyr. Dermed kan erhvervsleasing af VW føre til firmabiler af enhver slags, og der er ingen tvivl om, at de fleste vil kunne finde en model, der passer til deres behov blandt Volkswagens modelsortiment.

Kombinerer man dette med det tyske bilmærkes ry for god kvalitet, anvendelighed og høj kørekomfort til prisen – ja så er der i den grad meget, der taler for, at man vælger Volkswagen erhvervsleasing.

Opnå fleksibilitet ved VW erhvervsleasing

Vælger man som virksomhed at investere i firmabiler, binder man en masse kapital i aktiver, som relativt hurtigt taber værdi. Samtidig vil man ofte være nødsaget til at finansiere købene med lån, for at undgå at opbruge al likviditeten. Det kan på sin vis være fint nok, men det er generelt en meget ufleksibel løsning.

Her kan VW erhvervsleasing være et oplagt alternativ, fordi man netop undgår mange af de elementer, der gør bilkøb ufleksibelt. Typisk vil man ikke binde sig i mere end 12 måneder ad gangen, når man indgår en aftale om VW leasing til erhverv. Det giver mulighed for, at man løbende kan tilpasse sin flåde af biler, så den både forbliver moderne og tilpasset virksomhedens behov.

Samtidig undgår man med erhvervsleasing af Volkswagen at binde sine likvide midler på samme måde, som ved et bilkøb. Det er naturligvis særligt attraktivt, hvis pengene er bedre brugt på andre investeringer, der kan bidrage til virksomhedens vækst.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan I kan opnå fleksibilitet ved at erhvervslease jeres næste Volkswagen? Så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale om, hvornår erhvervsleasing er det rette valg.

Vi yder kompetent rådgivning om erhvervsleasing af VW

Hos Nord Leasing kan vi efterhånden betegnes som garvede leasingfolk. I hvert fald har vi mere end 25 års erfaring fra branchen og gennem årene har vi haft mange erhvervskunder. Det betyder, at vi har opbygget en viden om og forståelse for mange af de finere aspekter, når det kommer til leasing.

Dette afspejler sig naturligvis i den rådgivning, som vi yder til vores kunder. I kan derfor forvente at få kompetent sparring, når I kommer til os for at klaret jeres leasingbehov. Det gælder ikke kun i forhold til valget af bil, men i særdeleshed også i forhold til sammensætningen af en leasingaftale, der giver mening for jer som virksomhed.

Vi står både klar til at svare på spørgsmål og komme med vores erfaringsmæssigt underbyggede input for at sikre, at alle vores kunder får den løsning, der er rigtig for dem. Har du interesse i at høre mere om, hvordan vi kan bruge vores mangeårige erfaring fra branchen til at hjælpe jer i mål med erhvervsleasing af VW? Så tag gerne kontakt til os allerede i dag – der er kaffe på kanden, samt bemanding ved telefonerne og indbakken.

1,3

1.REG
KM
Ydelse
1967
10500 KM
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)