Skip to main content

Hvilke leasingtype passer dig?

 • Flexleasing

  Flexleasing er en leasingmetode, der er særligt interessant for dyrere og mere eksklusive biler, som eksempelvis modellerne fra Jaguar. Det er det, fordi det giver en økonomisk fleksibilitet, som ofte er attraktiv, når man sammenligner med eksempelvis et køb af en tilsvarende bil.

  Er du interesseret i at høre mere om muligheden for flexleasing ved leasing af Jaguar? Så kontakt os for en uforpligtende samtale.

 • Privatleasing

  Ved privatleasing af Jaguar får du muligheden for at få udleveret nøglerne til en velkørende og luksuriøs bil, som i den grad skiller sig ud på de danske veje – alt sammen på mere fleksible og ofte også økonomisk fordelagtige vilkår sammenlignet med andre finansieringsmetoder.

  Her hos Nord Leasing hjælper vi løbende private kunder med Jaguar leasing, og vi står naturligvis også klar til at assistere dig med det samme.

 • Erhvervsleasing

  Hvis firmabilen skal levere en god og luksuriøs køreoplevelse, og samtidig ikke skal være for flashy, er der ingen tvivl om, at Jaguar er et oplagt valg. Bilmærkets modeller har en vis tilstedeværelse i gadebilledet uden at blive for vulgære, og det kan i den grad være en styrke, når det kommer til firmabiler, der også bruges til erhvervsmæssige formål.

  Vi har mere end 25 års erfaring fra leasingbranchen, og har gennem tiden betjent mange erhvervskunder. Derfor står vi klar til at yde kompetent rådgivning om Jaguar leasing til erhverv. Kontakt os for at høre mere.

2,2
D163 Premium Luxury aut.

1.REG
KM
Ydelse
2014
185000 KM
(ex. moms)
2,0
D240 Portfolio aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2018
100000 KM
3184 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Jaguar er ensbetydende med britisk luksus og køredynamik

I det øjeblik, at man sætter sig ind i en Jaguar, får man straks en fornemmelse af, at der er tale om en luksuriøs bil. Ikke på den vulgære måde, men derimod på afdæmpet vis, hvor materialerne og løsningerne er gennemtænkte og designet stilfuldt.

Samtidig bemærker man, at sæderne er komfortable, lydisoleringen er god og affjedringen ligeså. Men man skal ikke lade sig narre; for Jaguar er ingen flyderbil. De er velkørende, og kan fås med motorer med skub i, hvis ellers man trykker til den.

Denne kombination af komfortabel luksus og køredynamik er med til at gøre Jaguar til noget særligt. Af samme årsag er det også et foretrukket valg blandt både køreentusiaster og professionelle chauffører.

Skal du have britisk luksus og køredynamik holdende i indkørslen? Så tag gerne fat i os for at høre mere om mulighederne for Jaguar leasing. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil og sammensætte en attraktiv leasingaftale.

Jaguar leasingpriser: Hvad koster det at lease en Jaguar?

Mange af vores kunder er nysgerrige på, hvad det koster at lease en Jaguar. Det kan vi godt forstå, for det er en attraktiv bil. Derfor har du også mulighed for at se Jaguar leasingpriser her på hjemmesiden, hvor du ovenfor bliver præsenteret for vores nuværende udvalg af Jaguar-lagerbiler.

Har vi ikke den rette bil på lager, er det intet problem. Vi har mange års erfaring med at importere biler fra udlandet, og kan således være behjælpelige med at hente drømmebilen hjem og få den indregistreret.

Denne proces hjælpes også på vej af vores storkundeaftale hos SKAT. Denne aftale kommer sig af, at vi gennem tiden har indregistreret mange biler på vegne af vores kunder, og det kommer dig til gode. Storkundeaftalen sikrer nemlig, at vi hurtigt kan levere den bil, som du vælger at lease hos os – uanset om det så er en Jaguar eller en model fra et andet mærke.

Det er dog værd at være opmærksom på, at prisen for Jaguar leasing varierer fra bil til bil. Kontakt os derfor gerne for at blive klogere på, hvad det vil koste at komme bag rattet i lige netop den Jaguar, som du drømmer om at lease.