Skip to main content

Flexlease din splinternye Jaguar

Hos Nord Leasing har vi mange kunder, der er interesseret i Jaguar flexleasing. Det er naturligvis ikke helt uden grund; det kan nemlig være økonomisk attraktivt. Flexleasing fungerer sådan, at man kun betaler en andel af registreringsafgiften svarende til den periode, hvori en given bil leases.

Vi har som bekendt høje registreringsafgifter i Danmark, og det rammer særligt biler i den mere eksklusive ende af prisskalaen. Her falder flere af Jaguars modeller ind under, og det er særligt på disse, at det kan være attraktivt at vælge flexleasing.

Den økonomiske besparelse på kort sigt er dog ikke den eneste fordel ved at vælge flexleasing af Jaguar. Det vil typisk også være en mere fleksibel løsning sammenlignet med eksempelvis et billån. Vælger du flexleasing vil du som regel binde dig i 12 måneder, mens et billån ofte optages med henblik på afvikling over 8 år.

Dermed bliver flexleasing af Jaguar også det oplagte valg for dig, der ynder at skifte bil med en vis regelmæssighed. Det åbner nemlig op for, at du kan skifte hvert 1 – 3 år uden, at du bliver ruineret af værditab, stiftelsesomkostninger til lån og så videre.

Skal du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med privatleasing af Jaguar her hos Nord Leasing? Så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale.

En Jaguar til ethvert behov

Jaguar har lavet mange biler gennem tiden, og de har altid haft et fokus på komfort, køredynamik og et design, der skiller sig positivt ud. Her får du altså velkørende og komfortable biler, som er tilpas eksklusive til, at de bemærkes af forbipasserende, men ikke tiltrækker unødig opmærksomhed.

Der er mange modeller at vælge i mellem. Nedenstående liste er blot et udvalg, af de mest populære, når det kommer til Jaguar flexleasing:

  • Jaguar i-Pace: En forrygende elbil, der kom på banen flere år før mange af konkurrenternes elbiler. Derfor har Jaguar også haft flere år til at fintune den elektriske køreoplevelse, rækkevidde og så videre.
  • Jaguar F-Pace: En stor, velkørende SUV, der kan fås med både komfortable opsætninger og i en hårdkogt performance-udgave. Her er plads til familien og al deres bagage.
  • Jaguar XF: En komfortabel, rummelig og ikke mindst velkørende sedan / stationcar, som altid har tilstrækkelig motorkraft tilgængelig og er oplagt til lange ture.
  • Jaguar F-Type: Sportsvognen over mange sportsvogne. Her får du en rendyrket køreoplevelse, der både kan være hårdkogt som en racerbil og komfortabel som en grand tourer. Alt sammen komplementeret af et lydbillede fra både motor og udstødning, som de færreste kan konkurrere med.

Modelprogrammet rækker videre, og tæller blandt andet også en mindre SUV i form af Jaguar E-Pace, samt en mindre sedan i form af Jaguar XE. Dertil er der mange udgaver af de enkelte modeller, hvilket betyder, at du altid kan finde den rette Jaguar til flexleasing.

Skal vi hjælpe dig med at opfylde drømmen om at komme bag rattet i en Jaguar? Så kontakt os for at diskutere mulighederne for Jaguar flexleasing.

2,0
D240 Portfolio aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2018
100000 KM
3184 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
D180 R-Sport aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2017
145000 KM
2952 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)