Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

 • Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

  Piet S.
 • Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

  Celine Lund-Nielsen
 • Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

  Cecilie
 • Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

  Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

 • Flexleasing

  Det er ikke ualmindeligt, at Porsche er svaret, hvis emnet falder på drømmebiler. Desværre forbliver det en drøm for mange, fordi priserne på bilmærkets biler hurtigt løber op. Det skyldes til dels den danske registreringsafgift, og det er en af årsagerne til, at Porsche flexleasing er umådeligt populært herhjemme.

  Med flexleasing betaler man nemlig kun registreringsafgift for de måneder, hvori bilen leases. Dermed bliver det langt mere økonomisk overkommeligt at komme bag rattet i en Porsche, end hvis man havde skulle købe den til fuld pris.

 • Privatleasing

  Privatleasing af Porsche er absolut værd at kigge ind i, hvis du har set dig lun på en af de mange fantastiske modeller fra den tyske bilfabrikant. Set i forhold til et traditionelt bilkøb, kan privatleasing være et oplagt valg, fordi det medfører mindre økonomisk binding og højere fleksibilitet.

  Typisk vil du nemlig binde dig for 12 måneder ved Porsche leasing som privatperson, og dermed har du reelt set muligheden for at skifte bil en gang om året. Det kan enten være til en ny Porsche eller til en model fra et andet bilmærke.

 • Erhvervsleasing

  Der er ingen tvivl om, at firmabiler i stigende grad bliver en eftertragtet medarbejdergode. Skal man for alvor lokke, så kommer man langt med en Porsche. Derfor har vi mange erhvervskunder, der er interesserede i erhvervsleasing af Porsche.

  Overvejer du at lease en Porsche i erhvervsmæssigt regi? Så står vi gerne klar til at hjælpe. Qua vores mangeårige erfaring i leasingbranchen med adskillige erhvervskunder gennem tiden, kan vi tilbyde kompetent rådgivning om erhvervsleasing af Porsche eller et hvilket som helst andet bilmærke.

3,4
PDK

1.REG
KM
Ydelse
2015
72000 KM
3850 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
D PDK

1.REG
KM
Ydelse
2014
130000 KM
3196 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,6
Performance PDK

1.REG
KM
Ydelse
2017
141000 KM
6400 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
E-Hybrid Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2020
73000 KM
8680 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
D Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2015
112000 KM
3980 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
Cabriolet PDK

1.REG
KM
Ydelse
2018
36000 KM
8580 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
Cabriolet PDK

1.REG
KM
Ydelse
2018
49000 KM
3996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,9
Coupé Tiptr.

1.REG
KM
Ydelse
2019
52000 KM
6852 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Velkørende luksusbiler i alle størrelser

Der var engang, hvor Porsche kun producerede sportsvogne som eksempelvis Porsche 911. Problemet var bare, at selvom mange drømte om en sportsvogn, så var det de færreste, der kunne retfærdiggøre at købe en. Derfor begyndte den tyske bilfabrikant blandt andet at producere SUV’er i form af Cayenne og Macan, samt sedans og stationcars i form af Panamera og nu også Taycan.

Det betyder, at du i dag kan komme bag rattet i luksusbiler med sportslige køreegenskaber over hele linjen ved Porsche leasing. Uanset om du kan nøjes med en upraktisk sportsvogn uden bagagerum og bagsæder, eller om du har brug for masser af plads, så understøtter modelporteføljen hos Porsche højst sandsynligt dine ønsker og behov.

Samtidig kan du glæde dig over den velbyggethed og sans for detaljer, som præger Porsche. Det er trods alt en tysk fabrikant, og hvis der er noget de kan, så er det at bygge biler af kvalitet. Selv i de mest hårdkogte modeller, vil du som regel kunne tilpasse opsætningen således, at de også er behagelige ved hverdagsbrug. Dette medvirker blot til at gøre det mere interessant at lease en Porsche.

Lad drømmene gå i opfyldelse med Porsche leasing

Hos Nord Leasing står vi klar til at hjælpe dig med at få drømmene til at gå i opfyldelse. Vi tilbyder Porsche leasing til både private og erhverv, og arbejder sammen med dig om at finde en aftale, der passer til dine behov og ønsker.

Det behøver ikke at ødelægge bankkontoen, som du vil opdage, hvis du tager et kig på vores Porsche leasingpriser. I samme omgang kan du se vores udvalg af lagermodeller, der står klar til øjeblikkelig levering. Finder du ikke den rigtige model på lager, er vi gerne behjælpelige med at hente drømmebilen hjem, så du kan komme i gang med at lease en Porsche inden længe.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med leasing af Porsche? Så kontakt os endelig for flere oplysninger om pris, levering, særlige opmærksomhedspunkter med videre.