Skip to main content

Flexlease din splinternye Porsche

Vi betjener adskillige erhvervskunder hver eneste måned, og flere af disse vælger erhvervsleasing af Porsche. Det er ofte som firmabiler, der benyttes som en del af den samlede kompensationspakke til udvalgte medarbejdere.

Fordelen ved lige netop at vælge Porsche erhvervsleasing er, at det for mange er en drøm at køre i Porsche. Dermed bliver det pludselig mere end bare en firmabil; det bliver en drøm, der går i opfyldelse. Dette bidrager naturligvis til medarbejderens humør og i mange tilfælde også til deres overordnede tilfredshed med deres job. Man skal derfor ikke bruge længe på at lægge to og to sammen, før man indser, at det kan medvirke til fastholdelsen af den pågældende medarbejder i virksomheden.

Hos Nord Leasing har vi i mange år beskæftiget os med leasing af biler, og har i alle årene også betjent erhvervskunder. Det betyder, at vi i dag kan rådgive om erhvervsleasing og alle de fordele og opmærksomhedspunkter, der hører sig til. Hvis du er interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder for erhvervsleasing af Porsche, er du derfor mere en velkommen til at kontakte os.

Fordele ved Porsche erhvervsleasing

Vi har allerede været inde på, hvordan Porsche erhvervsleasing kan bidrage til medarbejdertilfredshed og -fastholdelse. Det er dog ikke den eneste fordel ved at vælge denne type af leasing og modeller fra den populære tyske bilfabrikant.

Komfort fordrer bedre præstationer

Det handler nemlig også om dine medarbejderes evne til at yde en indsats. At køre i en Porsche vil i mange tilfælde være mere komfortabelt end at køre i eksempelvis en Volkswagen, Hyundai eller lignende. Lydisoleringen er bedre, affjedringen er bedre, kvaliteten af interiøret er bedre og så videre. Dermed bliver det mindre anstrengende at køre bil, og således også mindre udmattende. Medarbejderen er derfor mere frisk i hovedet og klar til at præstere efter en lang køretur end i mange andre biler.

Det skal ses lidt som fordelen ved at vælge Business Class over Economy Class, når man flyver. Det sikrer i mange tilfælde, at man er mere veludhvilet ved ankomst og således klar til at udnytte tiden optimalt.

Erhvervsleasing er det fleksible alternativ

Ved erhvervsleasing af Porsche hos Nord Leasing, vil det ske efter leasingmetoden flexleasing. Dennes særlige kendetegn er, at man kun betaler en brøkdel af den samlede registreringsafgift. Dette fører naturligvis til en langt mindre økonomisk binding af virksomhedens ressourcer end ved et decideret køb af en Porsche.

At undgå at binde ressourcerne kan i mange tilfælde være en fornuftig beslutning i en virksomhed. Særligt ved biler er det dog ekstra fornuftigt, fordi der her er tale om et aktiver med høj værdiforringelse. Gennem erhvervsleasing skal man således ikke bekymre sig om afskrivninger, men i stedet kan man blot udgiftsføre leasingomkostninger, når de falder.

Dertil vil erhvervsleasing af Porsche typisk medføre en bindingsperiode på 12 måneder ad gangen. Dette giver blandt andet fleksibiliteten til at skifte bil med en vis regelmæssighed. Det vil blandt andet være noget man sætter pris på, hvis eksempelvis medarbejderen, som bilen er leaset til, vælger at ophøre sin ansættelse.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)