Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

Flexleasing

Privatleasing

Som privatperson er der rig mulighed for at lease en Tesla. Vi sender regelmæssigt de populære elbiler ud på vejene til privatpersoner – måske du er den næste i rækken? Fordelen ved privatleasing af Tesla er, at du beholder en frihed og en fleksibilitet, som du ikke får ved køb. Det sker fordi du ikke er bundet på samme vis rent økonomisk, som du ville være, hvis du havde købt bilen kontant. Lyder det interessant? I så fald er du mere end velkommen til at tage fat i os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Erhvervsleasing

Drømmer dine medarbejdere om at køre elbil, eller er du interesseret i, at virksomheden skal fremstå som værende mere grøn, bæredygtig og omstillingsparat? Så kan det være oplagt at overveje erhvervsleasing af Tesla. Det er muligvis det mest ikoniske elbilmærke, og dermed også straks genkendeligt for dine kunder. Hos Nord Leasing har vi haft fingeren på bilbranchens puls i mange år, og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning om ikke bare erhvervsleasing, men også om valget mellem eksempelvis en elbil som Tesla og en mere traditionel benzin- eller dieselbil.

Mere end bare en bil

Siden bilens opfindelse og indtil Teslas indtog på bilmarkedet, har biler været biler, men det er ikke længere tilfældet. I takt med at vi ser flere og flere elbiler, bliver det i stigende grad en computer på hjul. Præcis ligesom din PC eller telefon, kan din Tesla nu downloade softwareopdateringer, der giver bilen flere hestekræfter, lavere strømforbrug, flere sikkerhedsfunktioner og lignende.

Dette er som sådan tilfældet med mange elbiler, men lige netop Tesla er unik, fordi de ikke har en lang forhistorie som bilproducent. Som ny virksomhed kunne de udvikle en bil med nye øjne, og det har de gjort med bragende succes. Det betyder, at Tesla er mere end bare en bil i dag – det er bilen. Man kan spørge unge som gamle om, hvilken bil de drømmer om, og i mange tilfælde vil de svare Tesla uden overhovedet at skulle tænke over det.

Skal vi hjælpe dig med at komme bag rattet i bilen? Så kontakt os for at blive klogere på dine muligheder for Tesla leasing.

Tesla gjorde det muligt at køre elbil

Før Tesla var der enkelte bilmærker, der havde forsøgt sig med at lave elbiler – dog uden megen held. Jovist, der kørte nogle få elektrificerede biler på vejene, men de var både kedelige, langsomme og praktisk talt umulige at køre langt i.

Det ændrede sig med lanceringen af Tesla Model S. Det var nemlig den første komfortable elbil, der ikke bare var hurtig, men også sjov at køre. Samtidig havde den en fornuftig rækkevidde på helt op til 390 kilometer. Kombinerede man dette med Teslas netværk af Superchargers, var det ikke længere urealistisk at have en elbil som sin eneste bil.

Siden da er modellerne blot blevet endnu bedre, og Tesla er fortsat i front med sin vifte af elbiler i forskellige prisklasser og størrelser. Er du nysgerrig på, hvad det vil koste at lease lige netop den Tesla, som du drømmer om? Så anmod os om at sende dig et tilbud på en god Tesla leasing pris ved at klikke her.