Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Privatlease din splinternye Tesla

Vi oplever generelt en stor efterspørgsel på privatleasing af Tesla her hos Nord Leasing. Det er på ingen måder en overraskelse qua mærkets renommé og generelle popularitet – ikke bare i Danmark, men i store dele af den især vestlige verden.

Populariteten kommer næppe som en overraskelse, eftersom Tesla er en af verdens førende producenter af elbiler. Dertil har de også spillet en væsentlig rolle i udviklingen af elbiler, og kan meget vel betragtes som first-movers, der, selv efter ihærdig konkurrence fra etablerede mærker som Audi, BMW og Mercedes-Benz, endnu ikke er væltet af pinden.

Det skyldes blandt andet, at Tesla har haft fokus på at bygge mere end bare elbiler. Gennem årene har de blandt andet etableret et verdensomspændende netværk af ladestationer, hvor Tesla-ejere nemt og ubesværet kan oplade deres biler. Samtidig har de formået at udnytte potentialet ved at se deres biler som computere i stedet for som biler. Det er et potentiale, som traditionelle bilproducenter til stadighed har svært ved at acceptere og drage fordel af.

Vi får dig bag rattet i drømmebilen

Går du som så mange andre danskere og drømmer om at anskaffe dig en Tesla? Så behøver du ikke at udsætte beslutningen meget længere. Det er nemlig langt fra så uoverkommeligt, som mange desværre går og tror.

Her hos Nord Leasing kan vi nemlig sagtens hjælpe dig med at komme bag rattet i lige netop den bil du drømmer om. Det gør vi ved at give dig muligheden for at privatlease en Tesla – uanset om du så har forelsket dig i en Model S, Model 3, Model X eller Model Y.

Du kan altid tage et kig på vores lagerbiler og se om vi har din drømme-Tesla stående klar til levering. Hvis ikke, så kontakt os endelig. Vi henter nemlig regelmæssigt biler hjem til vores kunder, og det gør vi naturligvis også gerne for dig. Ønsker du derfor at privatlease en Tesla, der eksempelvis står i Tyskland, vil vi meget gerne være behjælpelige med at få stablet både import og privatleasingaftale på benene.

Fordele ved Tesla privatleasing

Der er mange gode grunde til at overveje Tesla privatleasing. Det gælder uanset om du er total Tesla-fanatiker eller om du bare er på udkig efter en ny bil. Nedenstående afsnit beskriver et lille udvalg af de faktorer, der kan tale for privatleasing af Tesla.

Økonomisk fleksibilitet

Køber man en bil, vil man typisk optage et billån. Her påløber sig gebyrer, renter og andre omkostninger, og man låser sig ofte i 8 år. Indtil da vil bilen ikke være betalt tilbage, og er man uheldig, vil et eventuelt salg resultere i et tab.

Med privatleasing af Tesla slipper du for at tage et lån. Samtidig vil det typisk være sådan, at du kun betaler en andel af registreringsafgiften svarende til den periode kontrakten løber over. Det kan derfor ende med at blive en billigere løsning, og under alle omstændigheder vil det som regel være en mere fleksibel løsning at privatlease en Tesla kontra at købe den.

Afprøv dine drømme

Mange betragter også privatleasing af Tesla som en måde, hvorpå de lige kan afprøve, hvorvidt det rent faktisk er drømmebilen. I langt de fleste tilfælde finder de ud af, at det er det, og fortsætter med at lease den samme eller en anden Tesla efter kontraktperiodens udløb.

Skulle det vise sig, at det ikke er tilfældet, vil du ofte pris dig lykkelig for at have valgt Tesla privatleasing. Så er du nemlig kun bundet til udløb af kontrakten, som typisk varer 12 måneder i alt, og altså ikke af et 8-årigt billån.

Få kompetent rådgivning om privatleasing af Tesla

Vi lever af glade kunder, og derfor er det også vigtigt for os, at de får de helt rigtige leasingaftaler. Det betyder, at vi lægger stor vægt på at yde en kompetent rådgivning til alle – uanset om de så ønsker at privatlease en Tesla eller en Ferrari.

I kraft af vores mere end 25 års erfaring fra leasingbranchen, ved vi lidt af hvert om ikke bare leasingaftaler, men også om biler. Vi står derfor klar til at svare på spørgsmål om begge dele, og vejleder vores kunder grundigt, når de skal vælge, hvorvidt privatleasing af Tesla er det rette valg for dem.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)