fbpx

Splitleasing

 

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er en finansiel leasingform, hvor der indgås to kontrakter til det samme køretøj, så bilen både kan bruges i og udenfor arbejdstiden uden at man som privatperson bliver beskattet af værdien af fri bil. Splitleasing eller deleleasing er en fleksibel og smart løsning, hvis du kører mange kilometer for din arbejdsgiver eller egen virksomhed og samtidig gerne vil kunne benytte bilen uden at blive brandbeskattet.

 

Hvad er fordelene ved splitleasing af biler?

Mange benytter sig af erhvervsleasingaftaler i dag, men de fleste kender også til den beskatning, der følger med en sådan aftale – og hvis dine medarbejdere eller du selv ønsker en særligt lækker bil, bliver beskatningen ofte tilsvarende dyr. Ved splitleasing af biler får man de fleksible fordele ved erhvervsaftalen, men uden at blive beskattet, og så gør ordningen det nemt at holde styr på fordelingen mellem erhverv og privat. Arbejdsgiver og arbejdstager estimerer blot den forventede fordeling, så man som privatperson kun betaler for ens private brug, mens virksomheden kun skal tænke på de faktiske omkostninger forbundet med erhvervsbrugen. Hvis fordelingen viser sig at være anderledes, regulerer man økonomien efterfølgende. Resultatet er en fleksibel leasingaftale for både medarbejder og virksomhed.

 

Hvorfor vælge Nord Leasing ved splitleasing?

Når du vælger splitleasing gennem Nord Leasing, sørger vi for det administrative bøvl og omkostninger forbundet med kontrakten. Vi installerer en GPS-tracker, så I nemt kan holde styr på, hvornår bilen bliver brugt i forbindelse med erhverv eller privat. Og så står vi for det kontraktuelle grundlag og laver mellemfaktureringer, så det oprindelige estimat og det faktiske forbrug bliver udlignet. Det efterlever selvfølgelig Skats regler på området, og med vores avancerede softwareløsning – som vi selv har bygget fra bunden – sørger vi for, at det ikke bliver en dyrere løsning for dig.

 

Kontakt os for rådgivning eller tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om splitleasing eller vil vide, om splitleasing passer ind i jeres virksomhed. Hos Nord Leasing er vi et lille hold af dedikerede rådgivere, og vi lægger vægt på at give en nærværende og personlig rådgivning.

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.