Skip to main content

Hvilke leasingtype passer dig?

  • Flexleasing

    Land Rovers er kendt for deres komfortable kabine, brug af kvalitetsmaterialer og luksuriøse fremstråling. Samtidig ligger der en lang og unik historie bag mærket. Det koster naturligvis, og derfor er langt de fleste Land Rovers dyre. Med Land Rover flexleasing betaler du kun afgift for de måneder, hvor du leaser bilen. Dermed bliver det mere økonomisk overkommeligt og fleksibelt at køre i drømme-SUV’en fra det britiske mærke.

  • Privatleasing

    Ynder du at skifte bil med en vis regelmæssighed eller vil du ikke købe en bil her midt i overgangen til elbiler? Så kan privatleasing af Land Rover være det helt rigtige valg for dig. Det giver dig nemlig muligheden for at bibeholde fleksibilitet og udskifte din bil uden at være økonomisk bundet af hele bilens pris inklusiv registreringsafgift.

  • Erhvervsleasing

    Skal den næste firmabil være en stor britisk SUV? Så er det oplagt at kigge nærmere på Land Rover erhvervsleasing via Nord Leasing. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchen, og yder kompetent rådgivning om både biler og finansiering af dem. Samtidig sikrer Land Rovers fokus på komfort at du eller dine medarbejdere altid er friske i hovedet ved ankomst hos kunden eller på kontoret.

100-meter mester i terrænkørsel og komfort

Den første Land Rover blev vist frem tilbage i 1948, og den var lavet specifikt til terrænkørsel. Det var de næste mange modeller også, og det var først i 1970, at man introducerede Range Rover, som var lavet til at køre på almindelig vej.

Gennem tiden har vi set adskillige modeller fra både Land Rover, som i dag er sublime på både vej og terræn, og fra Range Rover, som fortsat fokuserer på vejkørsel, men også har nogle meget respektable off-road-egenskaber.

Det betyder, at hvis du vil have en bil, der både kan køre i terræn og på vej uden at du må noget tidspunkt går ned på komfort, så er Land Rover og Range Rover de helt rigtige bilmodeller at gå efter. Mange års erfaring med begge dele har nemlig gjort det britiske mærke til førende indenfor denne type biler.

Kontakt os for at høre nærmere om leasing af Range Rover eller Land Rover.

Skil dig ud med en Land Rover eller Range Rover

Langt de fleste danskere ved udmærket godt, hvad en Land Rover er, og mange drømmer om en Range Rover. Til trods for dette, er der langt fra lige så mange på vejene af de britiske biler, som der er af SUV’erne fra BMW, Audi og Volvo.

Det betyder, at du hvis du gerne vil have en SUV, som ikke alle har, og som i øvrigt er lige så terrængående som den ser ud, så er en Land Rover eller Range Rover naturligvis det helt rette valg. De har en meget unik designprofil, som sikrer en vis tilstedeværelse på vejene, hvilket absolut er positivt.

Uanset om du er til Land Rover modeller som Defender eller Discovery, eller om du er mere interesseret i Range Rover leasing, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rette model her hos Nord Leasing.