Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø
Fleksibelt og transparent

Erhvervsleasing i Nordsjælland

Skal din virksomhed erhverve nye firmabiler? Så find din næste firmabil i vores online showroom og overlad det administrative bøvl til os. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at skrive til Hans-Christian og høre nærmere. Vi har valgt ikke at fylde lageret med mange dyre biler og er derfor leveringsdygtige i de fleste mærker til konkurrencedygtige priser.

Fordele ved firmaleasing

Der er flere gode grunde til at lease firmabiler. Mange virksomheder vælger at bruge leasingaftaler for at undgå at binde store summer i firmabilerne. Og så giver det mulighed for at overlade det administrative til leasingfirmaet. Det frigiver tid og ressourcer, som man i stedet kan bruge til at udvikle sin forretning. Desuden kan erhvervsleasing trækkes fra i virksomhedens regnskab med det samme, og hvis bilen ikke bliver brugt privat, er leasingydelsen 100% fradragsberettiget.

Hvilken leasingform skal man vælge?

Hvis bilen både skal bruges til privat og erhverv, er splitleasing en fordelagtig løsning, da man bl.a. kommer uden om beskatning. Læs om de mange fordele ved splitleasing her. Hvis du er i tvivl om, hvilken leasingaftale, der matcher jeres behov bedst, er du altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende snak og rådgivning. Med mere end 25 års erfaring inden for branchen har vi stor viden om alle leasingformer.

Erhvervsleasing af bil gennem Nord Leasing

Nord Leasing blev grundlagt i 2014 af Hans-Christian og udspringer af en ambition om at bruge vores knowhow til at skabe gennemsigtige leasingaftaler, hvor den personlige rådgivning er i centrum. Det er vigtigt for os at give alle kunder nærværende, ærlig og kompetent rådgivning, ligesom vi går højt op i, at kontraktens vilkår fremstår tydeligt og gennemsigtigt. Vores storkundeaftale med SKAT betyder desuden, at der ikke er lang vej fra din beslutning om at erhvervslease, til din firmabil er klar til levering.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)