Skip to main content
Fleksibelt og transparent

Erhvervsleasing i Nordsjælland

Skal din virksomhed erhverve nye firmabiler? Så find din næste firmabil i vores online showroom og overlad det administrative bøvl til os. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at skrive til Hans-Christian og høre nærmere. Vi har valgt ikke at fylde lageret med mange dyre biler og er derfor leveringsdygtige i de fleste mærker til konkurrencedygtige priser.

Fordele ved firmaleasing

Der er flere gode grunde til at lease firmabiler. Mange virksomheder vælger at bruge leasingaftaler for at undgå at binde store summer i firmabilerne. Og så giver det mulighed for at overlade det administrative til leasingfirmaet. Det frigiver tid og ressourcer, som man i stedet kan bruge til at udvikle sin forretning. Desuden kan erhvervsleasing trækkes fra i virksomhedens regnskab med det samme, og hvis bilen ikke bliver brugt privat, er leasingydelsen 100% fradragsberettiget.

Hvilken leasingform skal man vælge?

Hvis bilen både skal bruges til privat og erhverv, er splitleasing en fordelagtig løsning, da man bl.a. kommer uden om beskatning. Læs om de mange fordele ved splitleasing her. Hvis du er i tvivl om, hvilken leasingaftale, der matcher jeres behov bedst, er du altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende snak og rådgivning. Med mere end 25 års erfaring inden for branchen har vi stor viden om alle leasingformer.

Erhvervsleasing af bil gennem Nord Leasing

Nord Leasing blev grundlagt i 2014 af Hans-Christian og udspringer af en ambition om at bruge vores knowhow til at skabe gennemsigtige leasingaftaler, hvor den personlige rådgivning er i centrum. Det er vigtigt for os at give alle kunder nærværende, ærlig og kompetent rådgivning, ligesom vi går højt op i, at kontraktens vilkår fremstår tydeligt og gennemsigtigt. Vores storkundeaftale med SKAT betyder desuden, at der ikke er lang vej fra din beslutning om at erhvervslease, til din firmabil er klar til levering.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)