Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Erhvervsleasing af Tesla hos Nord Leasing

Vi oplever stadig flere erhvervskunder, der er interesserede i at lease elbiler til enten eget brug eller som firmabiler. Særligt populært er erhvervsleasing af Tesla, og det er naturligvis ikke helt uden grund. Det er på mange måder den mest ikoniske producent af elbiler.

Er du interesseret i at erhvervslease en Tesla? Så vil vi meget gerne tage en snak og give et uforpligtende tilbud på, hvad det skal koste. Vi har fra tid til anden flere modeller på lager klar til levering, så du hurtigt kan få dine medarbejdere ud på vejene i deres nye elbil.

Har vi ikke den rigtige bil holdende, kan vi hurtigt hente en model hjem fra Tyskland eller andet sted. Qua vores status som storkunde hos SKAT og mangeårige erfaring fra leasingbranchen og med import af biler, behøver der ikke at gå længe, før du er klar til at skrive under på en kontrakt om erhvervsleasing af en Tesla.

Tesla er en oplagt firmabil

At Tesla er en ikonisk bilfabrikant, er naturligvis fint, men det er ikke så meget værd i sig selv. Heldigvis er der flere andre årsager til, at Tesla er en oplagt firmabil, og dermed vil Tesla-leasing til erhverv også give god mening. Nedenfor har vi kort beskrevet nogle af disse grunde:

  • Teslas modeludvalg er relativt smalt i forhold til andre bilmærkers, men alligevel formår de at dække langt de flestes behov med deres line-up. Det består nemlig af en luksussedan, en mere afdæmpet sedan, en stor 7-personers SUV og en mindre, men meget rummelig SUV.
  • Teslas netværk af ladestandere er det absolut mest omfattende på verdensplan. Det betyder, at dine medarbejdere kan køre Europa tyndt uden at skulle bekymre sig om problematikken med at finde en ladeplads.
  • Teslas udnyttelse af software er helt unik. Man kan forvarme eller -køle bilen fra sin telefon og se Netflix eller holde møder, mens man lader. Samtidig er der indbyggede kameraer og sensorer, der fungerer som effektive tyverialarmer og -dokumentation. Måske vigtigst af alt er dog de løbende softwareopdateringer, der sikrer bedre rækkevidde, flere hestekræfter, øget sikkerhed og mere – ofte uden ekstra beregning.

Der er ingen tvivl om, at Tesla har gjort det nemt at være elbilsejer – ja sågar nemt bare at være bilejer – på en måde ingen andre bilproducenter endnu har formået. Når man ikke skal bekymre sig om sin bil, har man mere tid til at slappe af på køreturen, fokusere på arbejdet og holde fri, når man har fri.

Skal vi hjælpe dig med Tesla erhvervsleasing?

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for Tesla erhvervsleasing, må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har et stærkt hold af kompetente medarbejdere, der dagligt håndterer leasing for en række erhvervskunder.

Det betyder, at vi har den nødvendige erfaring og ikke mindst rutine til at ekspedere dig og din virksomhed på bedste vis, når I overvejer Tesla erhvervsleasing. Vi står naturligvis klar til at rådgive om ikke bare leasing- og finansieringsdelen, men også om valget af den helt rigtige bil.

Long Range AWD

1.REG
KM
Ydelse
2021
35000 KM
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)