Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

Flexleasing

Blandt vores kunder er flexleasing en af de mest udbredte måder at lease en MINI på. Det er der mange gode grunde til, og den primære er, at det er en meget fleksibel måde at komme til at køre i drømmebilen. Denne fleksibilitet kommer til udtryk i form af relativt begrænsede bindingsperioder, samt reduceret afgiftsbetaling. Du slipper nemlig med kun at betale registreringsafgift for den periode, hvori du leaser bilen.

Skal vi hjælpe dig med at flexlease en MINI? Så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om mulighederne.

Privatleasing

I mange år var leasing primært noget, der blev brugt til firmabiler, men sådan er det ikke længere. En stor andel af vores kunder er faktisk privatpersoner, der privatleaser deres drømmebiler. Årsagen ligger i, at privatleasing af en MINI er langt mindre økonomisk bindende end et køb – uanset om den så er ny eller brugt. Denne fleksibilitet er utrolig vigtig for mange, især hvis de ynder at skifte bil med en vis frekvens.

Overvejer du om du skal privatlease en MINI? Så er vi naturligvis klar til at give dig den rådgivning, som du har brug for.

Erhvervsleasing

Der var engang, hvor MINI kun producerede små biler, hvilket næppe kan være en overraskelse taget navnet i betragtning. I dag har de dog en større portefølje med små og mellemstore biler, som kan bruges til de fleste behov – uanset om det så er erhvervskørsel eller som firmabil for medarbejdere.

Der er ingen tvivl om, at det MINI ikke er det mest erhvervsleasede bilmærke, men det har nu alligevel sine fordele. Dem vil vi gerne tale med dig om, hvis du er interesseret i at høre mere. Med vores mangeårige erfaring i leasingbranchen, har vi ikke bare et indgående kendskab til biler, men kan også yde kompetent rådgivning omkring erhvervsleasing af MINI og andre bilmærker. Kontakt os gerne for at høre mere.

1,5
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2020
55000 KM
1996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
54000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Britisk charme og gode køreegenskaber

MINI er et af de ældste og uden tvivl meget ikoniske britiske mærker. Mange husker måske den grønne model, som den folkekære Mr. Bean ræsede rundt i, når han tonede frem på fjernsynene rundt om i landet. Men udover at være ikonisk som britisk mærke, så er bilmærkets biler også elsket af mange for dets meget charmerende design. Der er få bilmodeller, der for alvor kan måle sig med MINIs fantastiske britiske charme – det skulle da lige være en FIAT 500.

Men i modsætning til FIAT 500, så kan du være fuldstændig sikker på, at en MINI kører fremragende. Det skyldes simpelthen deres lave tyngdepunkt, der får dem til føles lidt som en gokart, hvis man for alvor udnytter køreegenskaberne. Men det betyder ikke, at de ikke også kan være komfortable.

Med sin charme og køreegenskaber bliver MINI således et bilmærke for alle – uanset præferencer. Derfor er det heller ikke underligt, at det er en drømmebil for mange. Hvis du er en af dem, der godt kunne se dig selv køre i sådan en velkørende britisk charmetrold, så kontakt os endelig her hos Nord Leasing for at høre mere om MINI leasing.