Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Flexlease din splinternye MINI

For mange er MINI et af de mest ikoniske og charmerende bilmærker de kan forestille sig. Derfor er det heller ikke ualmindeligt, at vi her hos Nord Leasing modtager forespørgsler på eksempelvis flexleasing af MINI Cooper, som er en af mærkets mest populære modeller.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at flexlease en MINI, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores mangeårige erfaring i leasing- og bilbranchen betyder, at vi kan yde kompetent rådgivning om ikke bare leasingaftaler, men også om valg af den helt rette bil.

Fordele ved at flexlease en MINI

Fordelen ved at flexlease en MINI er, at det giver en frihed og fleksibilitet rent økonomisk, som man ikke får ved eksempelvis et bilkøb. Det bunder blandt andet i, at man med flexleasing blot skal betale en mindre andel af registreringsafgiften svarende til den periode bilen leases i. Eftersom registreringsafgiften ofte udgør størstedelen af prisen på biler herhjemme, er der rigtig mange penge at spare her.

Dertil vil man med flexleasing af MINI typisk kun binde sig i 12 måneder ad gangen. Dette skal ses i forhold til et billån, der oftest løber over 8 år. Man er således ikke bundet af leasingaftalen på samme vis, som man typisk vil være, hvis man optager et billån.

En MINI er ikke bare en MINI

Når man taler om MINI, vil de fleste tænke på den ikoniske MINI Cooper. Det kan da også mærkets mest solgte model herhjemme, men henover årene har de også introduceret andre modeller i deres portefølje af biler.

Det betyder, at du i dag ikke behøver at nøjes med en mindre 3-dørs bil. Der er nemlig rig mulighed for andet end flexleasing af en MINI Cooper. Mærket har nemlig i dag også crossovers og modeller med 5 døre i sortimentet.

Nedenfor har vi lavet en kort opsummering af modelprogrammet, så du kan se de mange muligheder for at flexlease en MINI:

  • MINI Cooper SE: Den traditionelle MINI Cooper – bare som elbil.
  • MINI Cooper 3-dørs: Kommer med fast tag eller i cabriolet-version.
  • MINI Cooper 5-dørs: Længere og mere rummelig end 3-dørsversionen.
  • MINI Clubman: En model med 5 døre og de klassiske bagagerumsdøre, der åbner til hver sin side.
  • MINI Countryman: En crossover / SUV med fem 5 døre og masser af plads. Fås også som plug-in hybrid.

Hos Nord Leasing kan vi naturligvis være behjælpelige med at finde den helt rigtige af ovenstående modeller, så du kan komme i gang med at flexlease en MINI Cooper, Countryman eller Clubman.

1,5
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2020
55000 KM
1996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
54000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)