Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

Piet S.

Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

Celine Lund-Nielsen

Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

Cecilie

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

Jesper Thomsø
Realiser dine bildrømme i dag

Privatleasing i Nordsjælland

Er du på udkig efter din næste drømmebil, men vil du gerne undgå at binde store summer i projektet? Så skal du overveje at flexlease din næste bil. Privat flexleasing er både for den kræsne bilentusiast og for dig, der ønsker en fleksibel og stabil aftale. Hos Nord Leasing tilbyder vi leasing af brugte biler til konkurrencedygtige priser, og vi gør en dyd ud af at skabe gennemsigtige leasingaftaler, som alle kan forstå. Resultatet er mere bil for pengene!

Skal vi hjælpe dig i gang?

Lyder flexleasing af bil som noget, der kan matche dine behov, men er du i tvivl om, hvad en leasingaftale helt præcis indebærer – eller hvilken du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende snak eller rådgivning. Vi har valgt at have en lille administration, så vi kan give en nærværende og personlig rådgivning. Og fordi vi har bygget vores eget softwaresystem til at håndtere det administrative, har vi endnu mere tid til at give dig personlig rådgivning. 

Fordele ved privat flexleasing hos Nord Leasing

Hos Nord Leasing tilbyder vi et unikt og stort udvalg af bilmærker og modeller. Ulig ordinære bilforhandlere lagerfører vi nemlig ikke mange biler, og du kan derfor skræddersy din næste bil, så den bliver præcis, som du drømmer om. Fordi vi ikke skal bruge penge på at opbevare en masse biler, kan vi holde priserne nede – til gavn for vores kunder. Vores storkundeaftale med SKAT betyder desuden, at der ikke går lang tid fra, du har besluttet dig for at privatlease, til du kan udleve dine bildrømme. Og når du er klar til at indfri dine drømme, sørger vi naturligvis for, at alle udgifter er gennemsigtige, så du ikke skal bekymre dig om dyre og ubehagelige overraskelser undervejs. Forsikring er ikke med i prisen, men vi tilbyder attraktive priser gennem vores samarbejdspartner Købstædernes Forsikring, og du får rabat, når du benytter dig af vores landsdækkende samarbejde med AutoMester. Er du nervøs for driften, kan vi naturligvis også tilbyde en driftsforsikring, der dækker langt de fleste mekaniske problemer.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)