Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Privatlease din splinternye Volkswagen

Overvejer du leasing af brugt bil eller Volkswagen privatleasing? Så er du langt fra den eneste. Vi modtager regelmæssigt henvendelser fra vores private kunder med et ønske om at lease en Volkswagen, og det er naturligvis ikke helt ubegrundet.

Først og fremmest laver Volkswagen en bred vifte af biler, der kan dække ethvert behov. Derfor er det et oplagt valg for mange danskere, når de skal anskaffe sig en bil. Dernæst er VW privatleasing et attraktiv valg sammenlignet med at købe en bil og finansiere købet med et traditionelt billån.

Det forholder sig nemlig sådan, at når du privatleaser en VW hos os, så sker det efter flexleasingmetoden. Med denne slipper du med kun at betale en andel af registreringsafgiften i modsætning til et billån, hvor hele registreringsafgiften betales. Samtidig binder du dig som regel kun i 12 måneder ad gangen, hvilket skal ses i forhold til et billån, der ofte løber over 8 år.

Dermed er VW privatleasing både et fleksibelt og, i mange tilfælde, et økonomisk attraktivt valg for mange privatkunder, der ynder at skifte bil med en vis regelmæssighed. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med privatleasing af en Volkswagen her hos Nord Leasing? Så tag gerne kontakt til os allerede i dag.

VW Privatleasing: En model til ethvert behov

Som vi kort nævnte ovenfor, så er VW privatleasing blandt andet et attraktivt valg, fordi Volkswagen har en meget bred modelportefølje. Der er vitterligt noget til ethvert budget, ethvert behov og ethvert ønske. Uanset om du er til en rummelig SUV med plads til 7 mennesker og oppakning, om du drømmer om en hidsig GTI eller bare gerne vil have en stationcar med et stort bagagerum – ja så har Volkswagen en model til dig.

Generelt er VW privatleasing særligt populært ved de modeller, der er i den højere ende af prisskalaen. Det skyldes, at det typisk er her, at det rent økonomisk giver mening at lease. Derfor er det modeller som eksempelvis Touareg, Arteon og Tiguan, der især bliver valgt af vores privatleasingkunder, når de vælger at lease en Volkswagen.

Uanset om du er til den ene eller anden model i den tyske bilfabrikants modelportefølje, så kan vi være behjælpelige med VW privatleasing. Vores mangeårige erfaring i branchen sikrer ikke bare, at vi kan strikke en optimal leasingaftale sammen til dig, men også, at vi kan hjælpe dig med at finde og hente den helt rigtige bil hjem. Det gælder uanset om den så står på vores lager eller om den skal importers fra udlandet.

Overkommelige priser på VW Privatleasing

Fordelen ved, at Volkswagen ikke er det dyreste bilmærke på markedet er, at VW privatleasing priser er tilsvarende overkommelige. Ønsker du derfor at privatlease en pålidelig bil med masser af praktiske egenskaber, kan det i den grad lade sig gøre med lige netop privatleasing af Volkswagen.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi befinder os i den mere økonomisk overskuelige ende af skalaen, når det kommer til privatleasing. Når det så er sagt, så er priserne altid afhængige af den specifikke bil, der leases, og det vil derfor ikke være gavnligt at komme med specifikke eksempler her på siden.

Du kan dog se priser på privatleasing af Volkswagen, hvis du tager et kig på vores lagerbiler. Har vi en VW på lager, vil du nemlig her blive præsenteret for et eksempel på, hvad det koster at lease den pågældende model.

Har du selv fundet en Volkswagen, som du er interesseret i at privatlease? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på, hvad det ville komme til at koste.

Kompetent rådgivning fra ende til anden

Når du vælger Nord Leasing som din samarbejdspartner i forbindelse med privatleasing af VW, kan du se frem til at få kompetent rådgivning under hele forløbet fra start til slut. Det foregår naturligvis i lige præcis det tempo, der passer til dig. Det vil sige, at vi både kan skynde os at få din nye bil på vejene, og vi kan tage det mere roligt, hvis det passer dig bedre.

Vores storkundeaftale hos SKAT sikrer, at der ikke sker unødige forsinkelser, når papirerne skal i orden, og vores mangeårige erfaring fra leasingbranchen betyder, at vi er mere end kvalificeret til at hjælpe dig med at stable den helt rigtige aftale om VW privatleasing på plads.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme bag rattet i lige præcis den Volkswagen, som du drømmer om.

1,3

1.REG
KM
Ydelse
1967
10500 KM
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)