Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Over 1.500 glade kunder

 • Har netop modtaget min Mini Cooper S, som jeg er rigtig glad for! Fornøjelse at handle med Joachim, som er en yderst kompetent leasingrådgiver!

  Piet S.
 • Skøn service hos Nord Leasing. Gode til at vejlede og gør det nemt at være leaser. De er altid til at komme i kontakt med og vil altid gerne hjælpe. Kan varmt anbefales!

  Celine Lund-Nielsen
 • Jeg skulle have hjælp som første gangs leaser og har været i gode hænder, hele forløbet igennem. Fik den rette hjælp og vejledning og jeg kunne som kunde ikke være gladere. Forløbet blev gjort nemt og overskueligt, selv for mig som ikke har den store forstand på biler og leasing.

  Cecilie
 • Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg fik hos Nord Leasing. De hjalp mig med at finde den helt rigtige bil og var yderst kompetente hvad angår kendskab til de forskellige modeller, fordele og ulemper.

  Jesper Thomsø

Hvilke leasingtype passer dig?

 • Flexleasing

  Der er ingen tvivl. I det øjeblik man spotter en BMW eller sidder bag rattet, forstår man med det samme, hvorfor brandet er populært verden over. Alle modeller udstråler køreglæde og performance, mens designet emmer af fart og kant. Vi har samlet et stort udvalg af BMW-modeller, så du kan få en bil i luksusklassen – og gøre drømmen til virkelighed.

 • Privatleasing

  Når man spotter en BMW eller sidder bag rettet i én, sætter man ikke spørgsmålstegn ved, at BMW er et af verdens mest populære bilmærker. Modellerne udstråler køreglæde og performance, mens designet er eksklusivt og knivskarpt. Ved privatleasing af BMW betaler du kun registreringsafgift fordelt over den periode, du leaser bilen. Fordi du ikke betaler den fulde registreringsafgift, får du meget mere bil for pengene.

 • Erhvervsleasing

  Vil du forkæle dig selv eller dine medarbejdere med biler i luksusklassen, men uden at binde store summer i projektet? Så erhvervslease din næste firmabil og få masser af køreglæde med stor fleksibilitet. Nord Leasing giver jeres virksomhed mulighed for fleksibel erhvervsleasing af BMW til attraktive priser. Vi tilbyder også splitleasing, som er en oplagt løsning, hvis firmabilen også skal bruges privat, da man her undgår beskatning.

2,0
Active Tourer aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
200000 KM
1660 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
xDrive45e M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2020
45000 KM
4796 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,5
M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2019
72000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,5
M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2019
95000 KM
1996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
Touring M-Sport xDrive aut.

1.REG
KM
Ydelse
2019
66000 KM
2968 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
Touring Luxury Line aut.

1.REG
KM
Ydelse
2016
126000 KM
2740 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
Touring M-Sport xDrive aut.

1.REG
KM
Ydelse
2019
129000 KM
3400 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Historien om BMW

BMW blev grundlagt under navnet Bayerische Flugzeugwerke AG tilbage i 1916, hvor de dengang producerede flymotorer. Da de i 1922 fusionerede med en anden virksomhed, blev navnet ændret til Bayerische Motoren Werke (BMW), som også er det navn, vi kender i dag. Det var først i 1928, at BMW solgte deres første bil. Det var en modificeret version af en Dixi, som kom på gaden som BMW 3/15. I løbet af 1930’erne begyndte BMW at have et øget fokus på at producere sportsvogne og større luksusbiler. Således blev retningen lagt for det populære premium bilmærke, som BMW er kendt for at være i dag.

Fra starten af 1960’erne begyndte BMW også at blive kendt for at være en af de førende producenter af sportslige biler. Det skete i forbindelse med introduktionen af de såkaldte BMW New Class sedan biler, som havde fokus på en luksuriøs, men sportslig køreoplevelse. I de efterfølgende år blev verden introduceret til de første udgaver af populære modelserier som:
BMW 5-serie (1972)
BMW 3-serie (1975)
BMW 6-serie (1976)
BMW 7-serie (1978)

Det var også i 1978, at vi så den første bil fra BMW M, som er den del af BMW, der producerer deciderede sportsvogne. Det resulterede i den første BMW M5, BMW M3 og en BMW 7-serie med en større motor. Mange af disse serier hedder det samme i dag, og det vil sandsynligvis være en af ovenstående, som du kommer til at køre i, hvis du overvejer at lease en BMW.

Luksus, sportsvogne og SUV’er

BMW og deres fokus på luksus kom yderligere til udtryk i 1998, da de opkøbte Rolls-Royce. Et brand som i den grad er kendt for at være luksuriøst. Rolls-Royce er stadig ejet af BMW-gruppen i dag, og man har således fuld adgang til hinandens teknologier og løsninger på tværs af koncernen. I 90’erne fortsatte BMW også med at introducere sportslige biler. Her blev vi blandt andet præsenteret for BMW Z3 som virkelig har været en populær sportsvogn gennem tiden. Et par år senere brød BMW også ind på SUV-markedet med den store, luksuriøse og ganske praktiske BMW X5. Undervejs har BMW haft stort fokus på biler – og en meget bestemt gruppe af biler; nemlig de luksuriøse og sportslige. Du vil opdage, at modelbetegnelserne har været de samme i omtrent 50 år, og du kan således lease mange af de samme BMW-modelserier i dag, som man kunne købe for 40-50 år siden.