fbpx

Privat flexleasing af BMW

Når man spotter en BMW, eller sidder bag rettet i én, sætter man ikke spørgsmålstegn ved, at BMW er et af verdens mest populære bilmærker. Modellerne udstråler køreglæde og performance, mens designet er eksklusivt og knivskarpt. Hvis du leaser din næste BMW, kan du køre i en bil, der emmer af selvtillid uden at tømme opsparingen. Hos Nord Leasing har vi samlet nogle af de stærkeste BMW-modeller, så du kan privatlease din drømmebil. Modsat ordinære bilforhandlere har vi valgt ikke at lagerføre mange biler, men samarbejder i stedet med leverandører i bl.a. Tyskland, så du kan håndplukke din næste BMW til privat flexleasing.

Hvorfor privat flexleasing af BMW?

Der er flere fordele ved privatleasing af din næste BMW. Ved privat flexleasing af en BMW, slipper du for at binde store summer i dit næste bilkøb. Med en flexleasingaftale betaler du nemlig kun for en forholdsmæssig registreringsafgift fordelt over den periode, du leaser bilen fremfor den fulde registreringsafgift som ved et bilkøb. Og fordi du ikke står med en stor kapitalbinding ved BMW leasing, kan det desuden bedre betale sig at skifte bilen ud med få års mellemrum end ved en traditionel købekontrakt. 

 

Leasing af BMW – bliv køreklar nu

Lyder flexleasing som noget, der kan imødekomme dine behov, men har du spørgsmål til, hvad en flexleasing-aftale indebærer? Så er en af vores medarbejdere kun et opkald væk. Med vores lille administration er du garanteret personlig og nærværende rådgivning, og da vi har bygget vores eget softwaresystem til at håndtere det administrative, har vi endnu bedre tid til at hjælpe dig i mål. 

 

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.