Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Erhvervslease din splinternye BMW

Kender man bare lidt til de forskellige BMW-modeller, er man ikke i tvivl om, hvorfor BMW er et af verdens mest populære bilmærker. Nøgleordene er køreglæde og performance, og designet emmer af fart og kant. Hos Nord Leasing er vi derfor glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af BMW-modeller til både privat- og erhvervsleasing.

Hvorfor vælge erhvervsleasing af BMW gennem os?

Vil du forkæle dig selv eller dine medarbejdere med biler i luksusklassen, men uden at binde store summer i projektet? Så erhvervslease din næste firmabil og få masser af køreglæde med stor fleksibilitet. Nord Leasing giver jeres virksomhed mulighed for fleksibel erhvervsleasing af BMW til attraktive priser. Vi tilbyder også splitleasing, som er en oplagt løsning, hvis firmabilen også skal bruges privat, da man her undgår beskatning.

Stort udvalg af BMW til erhvervsleasing

Gå på opdagelse i vores online showroom, hvor du kan se et udvalg af vores modeller. Vi har valgt ikke at fylde lageret med mange biler, men samarbejder i stedet med leverandører i bl.a. Tyskland – flere med mulighed for Premium Selection garanti. Alt sammen så du kan skræddersy din næste BMW. Hvis du er interesseret i priser på BMW erhvervsleasing, så brug vores beregner og få et hurtigt og gennemskueligt overblik over økonomien.

Hvorfor skal du vælge BMW erhvervsleasing?

Når der skal anskaffes ny bil i virksomheden, er det vigtigt at overveje, hvorvidt man skal købe eller tegne en erhvervsleasingaftale. Der er ikke nødvendigvis noget rigtigt eller forkert svar, men hvis du overvejer at anskaffe dig en BMW, er vores generelle anbefaling, at du vælger erhvervsleasing.

Det skyldes primært to ting:

  1. Du bibeholder virksomhedens likviditet
  2. Du undgår stort tab grundet værdiforringelse

For selvom BMW laver fantastiske biler, som med stor sandsynlighed vil øge arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden i virksomheden, så er de præget af stort værditab. Det er ikke anderledes end så mange andre luksusbiler, og det er nu engang sådan, tingene forholder sig.

Det kan derfor være særdeles fordelagtigt for din virksomhed at vælge BMW erhvervsleasing fremfor at købe bilen selv. Ligeledes kan vi her hos Nord Leasing tilbyde hurtig levering på erhvervsleasing-biler, da vi har en storkundeaftale hos SKAT.

Bredt udvalg af BMW-leasingbiler

Her hos Nord Leasing har vi altid et bredt udvalg af BMW’er, som du kan erhvervslease til din virksomhed. Det betyder, at ligegyldig hvilken type af BMW-firmabil, som virksomheden er på udkig efter, kan vi være behjælpelige.

Nedenfor gennemgår vi nogle af de mest populære typer af modeller ved erhvervsleasing af BMW.

BMW sedan

BMW har en meget bred modelportefølje, men der er ingen tvivl om, at BMW sedan er en af de mest populære modeltyper, som vi sender ud til vores erhvervsleasingkunder her hos Nord Leasing.

Fordelen ved en sedan er, at den ofte er mere stille og komfortabel at køre i end andre typer af biler. Det skyldes, at bagagerummet er separeret fra kabinen, og dermed bliver der ikke skabt en rungen i bilens kabine på samme måde som i eksempelvis en stationcar.

BMW stationcar

En stationcar fra BMW har dog andre fordele, som også gør den til et populært valg, når det kommer til erhvervsleasing. Her får du nemlig ekstra plads i bagagerummet, hvilket gør den praktisk for kørende sælgere, som gerne skal have vareprøver eller lignende med rundt på vejene.

BMW SUV

Helt generelt gælder det, at SUV’er er utrolig populære både som privatbiler og firmabiler. Derfor har vi også ofte kunder, som glæder sig til deres nye BMW SUV som firmabil.

Både er den praktisk med et stort bagagerum, men den er også komfortabel at køre i og tilbyder ikke mindst en høj siddeposition. Dermed sætter man sig ind i bilen, fremfor at sætte sig ned i den – og man bevarer overblikket over trafikken.

Vi gør dig køreklar

Hos Nord Leasing bestræber vi os altid på, at du går herfra med din drømmebil. Vi gør derfor vores bedste for at skaffe lige netop den BMW, du ønsker at erhvervslease. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på 71995060 eller info@nord-leasing.dk, hvis du er interesseret i at erhvervslease en bestemt model eller har spørgsmål til de forskellige leasing-aftaler.

2,0
Touring M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2022
38500 KM
(ex. moms)
3,0
xDrive45e M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2020
86000 KM
2996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
xDrive30d M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2018
106000 KM
4780 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
xDrive30d M-Sport aut.

1.REG
KM
Ydelse
2014
202000 KM
2500 KR. PR. MD.
(ex. moms)
4,8
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2006
126000 KM
(ex. moms)
M50 Fully Charged xDrive

1.REG
KM
Ydelse
2022
45000 KM
3996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
M50 Fully Charged xDrive

1.REG
KM
Ydelse
2022
45000 KM
(ex. moms)
3,0
M50d xDrive aut. 7prs

1.REG
KM
Ydelse
2019
76000 KM
7776 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
Active Tourer aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
200000 KM
1660 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
Touring Luxury Line aut.

1.REG
KM
Ydelse
2016
126000 KM
5200 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
Touring M-Sport xDrive aut.

1.REG
KM
Ydelse
2019
129000 KM
2970 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)