fbpx

Erhvervsleasing af BMW

Kender man bare lidt til de forskellige BMW-modeller, er man ikke i tvivl om, hvorfor BMW er et af verdens mest populære bilmærker. Nøgleordene er køreglæde og performance, og designet emmer af fart og kant. Hos Nord Leasing er vi derfor glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af BMW-modeller til både privat- og erhvervsleasing.

Hvorfor vælge erhvervsleasing af BMW gennem os?

Vil du forkæle dig selv eller dine medarbejdere med biler i luksusklassen, men uden at binde store summer i projektet? Så erhvervslease din næste firmabil og få masser af køreglæde med stor fleksibilitet. Nord Leasing giver Jeres virksomhed mulighed for fleksibel erhvervsleasing af BMW til attraktive priser. Vi tilbyder også splitleasing, som er en oplagt løsning, hvis firmabilen også skal bruges privat, da man her undgår beskatning.

 

Stort udvalg af BMW til erhvervsleasing

Gå på opdagelse i vores online showroom, hvor du kan se et udvalg af vores modeller. Vi har valgt ikke at fylde lageret med mange biler, men samarbejder i stedet med leverandører i bl.a. Tyskland – flere med mulighed for Premium Selection garanti. Alt sammen så du kan skræddersy din næste BMW. Hvis du er interesseret i priser på BMW erhvervsleasing, så brug vores beregner og få et hurtigt og gennemskueligt overblik over økonomien.

 

Vi gør dig køreklar

Hos Nord Leasing bestræber vi os altid på, at du går herfra med din drømmebil. Vi gør derfor vores bedste for at skaffe lige netop den BMW, du ønsker at erhvervslease. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på 71995060 eller [email protected], hvis du er interesseret i at erhvervslease en bestemt model eller har spørgsmål til de forskellige leasing-aftaler.

 

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.