fbpx

Flexlease din næste BMW

Der er ingen tvivl. I det øjeblik man spotter en BMW, eller sidder bag rattet, forstår man med det samme, hvorfor brandet er populært verden over. Alle modeller udstråler køreglæde og performance, mens designet emmer af fart og kant. Vi har samlet et stort udvalg af BMW-modeller, så du kan få en bil i luksusklassen – og gøre drømmen til virkelighed.   

Flexleasing af BMW – dine fordele

Er du på udkig efter din næste drømmebil, men vil du bevare den økonomiske fleksibilitet?

Så kan flexleasing højst sandsynligt imødekomme dine behov. Med flexleasing er din drømmebil indenfor rækkevidde, da du ikke skal ud og finansiere den fulde registreringsafgift, som du gør det, når du investerer i en bil. Med en flexleasingaftale betales der kun en forholdsmæssig del af registreringsafgiften baseret på kontraktens løbetid. Du betaler derfor kun afgift for de måneder, som bilen er registreret.

Når du indgår en flexleasingaftale, er det leasingselskabet, der står som ejer af bilen. Det er derfor også selskabet, der er ansvarlig for administration og med vores Storkunde aftale med SKAT er du i sikre hænder. Den månedlige udgift er en blanding af registreringsafgift til SKAT og vores administration af flexleasingaftalen af din næste BMW. 

 

Skal du flexlease din næste BMW?

Der er flere firmaer, der tilbyder flexleasing, og leasingmarkedet kan hurtigt virke svært at navigere i. Vi går derfor meget op i at give både ærlig og nærværende rådgivning, så både muligheder og begrænsninger er gennemsigte. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om flexleasing af BMW, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.