fbpx

Privat flexleasing af Mercedes

Drømmer du om en kraftfuld bil, der udstråler elegance? Så gå efter den ikoniske Mercedes-stjerne. Mercedes-Benz har lavet stribevis af driftssikre biler, og sortimentet er fyldt med biler, der opfylder de højeste krav og standarder inden for bilbranchen.

Hos Nord Leasing har vi håndplukket de skarpeste modeller, så du kan lease din næste drømme-Mercedes. Gå på opdagelse i vores online showroom, hvor du finder et stort udvalg af biler til Mercedes privatleasing. Hvis du ikke finder den model, du søger, er vi kun et opkald væk. Vores samarbejde med leverandører verden over betyder, at du ikke skal nøjes med det næstbedste.

Leasing af Mercedes – et ekstra pift af forkælelse

Mercedes privatleasing er for dig, der vil forkæle dig selv med masser af køreglæde hver dag uden at miste frihed og fleksibilitet. Med privat flexleasing betaler du kun registreringsafgift for de måneder, du leaser bilen, og fordi du ikke skal betale den fulde registreringsafgift, kan det bedre betale sig at skifte bilen ud efter et par år. Og hvorfor ikke give dig selv lov til at nyde den unikke open air-følelse med en ny Mercedes om sommeren?

 

Privat flexleasing af Mercedes – bliv køreklar    

Vi forstår godt, hvis du sidder tilbage med en række spørgsmål til leasingaftaler. Med et marked der byder på mange forskellige og komplicerede vilkår, kan det nemlig være svært at få et overblik. Hos Nord Leasing er det en del af vores DNA, at vilkår og priser skal være tydelige for alle, og vi vil meget gerne se dig til et uforpligtende møde, hvor vi kan uddybe vores tilbud om Mercedes privatleasing.

 

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.