Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Privat flexleasing af Mercedes

Privatlease din splinternye Mercedes

Drømmer du om en kraftfuld bil, der udstråler elegance? Så gå efter den ikoniske Mercedes-stjerne. Mercedes-Benz har lavet stribevis af driftssikre biler, og sortimentet er fyldt med biler, der opfylder de højeste krav og standarder inden for bilbranchen.

Hos Nord Leasing har vi håndplukket de skarpeste modeller, så du kan lease din næste drømme-Mercedes. Gå på opdagelse i vores online showroom, hvor du finder et stort udvalg af biler til Mercedes privatleasing. Hvis du ikke finder den model, du søger, er vi kun et opkald væk. Vores samarbejde med leverandører verden over betyder, at du ikke skal nøjes med det næstbedste.

Leasing af Mercedes – et ekstra pift af forkælelse

Mercedes privatleasing er for dig, der vil forkæle dig selv med masser af køreglæde hver dag uden at miste frihed og fleksibilitet. Med privat flexleasing betaler du kun registreringsafgift for de måneder, du leaser bilen, og fordi du ikke skal betale den fulde registreringsafgift, kan det bedre betale sig at skifte bilen ud efter et par år. Og hvorfor ikke give dig selv lov til at nyde den unikke open air-følelse med en ny Mercedes om sommeren?

Privat flexleasing af Mercedes – bliv køreklar

Vi forstår godt, hvis du sidder tilbage med en række spørgsmål til leasingaftaler. Med et marked der byder på mange forskellige og komplicerede vilkår, kan det nemlig være svært at få et overblik. Hos Nord Leasing er det en del af vores DNA, at vilkår og priser skal være tydelige for alle, og vi vil meget gerne se dig til et uforpligtende møde, hvor vi kan uddybe vores tilbud om Mercedes privatleasing.

Luksus kan leases i flere former

Når du privatleaser en Mercedes fra Nord Leasing åbner der sig en verden af forskellige muligheder. Mercedes-Benz har nemlig en af de bredeste modelporteføljer i bilindustrien, og det kommer dig til gode. For hvad end du er til hurtige sportsvogne eller store SUV’er, så er der en Mercedes til dig.

Ligegyldig om du vælger den ene eller anden type bil, når du tegner din aftale om Mercedes privatleasing, kan vi garantere, at du får udleveret en bil, hvor luksus, komfort og kvalitet har været i højsædet under design og produktion.

Mercedes sedan

Sedan-modellerne fra Mercedes er muligvis nogle af de mest ikoniske luksusbiler i nyere tid. De oser af komfort, høj kvalitet og en behagelig køreoplevelse. Ligeledes ser de eksklusive ud og har et elegant design, der sikrer, at man ikke er i tvivl om, at det er en Mercedes, der kommer kørende.

Det perfekte valg for dig, der ikke behøver masser af bagagerumsplads, men i stedet foretrækker den mere stille køreoplevelse, som en sedan kan tilbyde over eksempelvis en stationcar eller en SUV.

Mercedes stationcar

Har du brug for pladsen til at transportere familien og tilhørende bagage, uden at det bliver et stort puslespil? Så kan du naturligvis privatlease en Mercedes stationcar, som emmer af samme høje kvalitet og kørekomfort, men som samtidig har det ekstra plads i bagagerummet.

Det klassiske valg for alle vores kunder, der både har børn og hund.

Mercedes SUV

En stor SUV – eller firehjulstrækker, som mange kalder de store biler i daglig tale – er drømmen for mange. Vi har naturligvis et stort udvalg af SUV’er fra Mercedes, som kan privatleases til fornuftige priser. Og det er måske værd at overveje.

En Mercedes SUV byder nemlig på en høj siddeposition, der sikrer overblik over trafikken, samtidig med at den har rigeligt med plads. Ligeledes kan du privatlease en Mercedes SUV med helt op til 7 sæder, så der er plads til hele familien eller børnenes fodboldhold.

Mercedes cabriolet

Vil du nyde den friske sommerluft og mærke solens stråler på dit ansigt, mens du cruiser afsted med kalechen nede? Så er Mercedes cabriolet privatleasing uden tvivl en mulighed, som du bør undersøge.

Mercedes har en nærmest legendarisk status, når det kommer til produktion af cabrioleter. Det er noget de har beskæftiget sig med i efterhånden mange år, hvilket har ført til nogle særdeles komfortable cabrioleter, som kan køres i al slags vejr.

Mercedes AMG

Mens almindelige Mercedes-Benz biler har fokus på høj komfort, god affjedring og underspillede motorkræfter, så er situationen en helt anden, når du kigger på Mercedes AMG privatleasing.

Her er der skruet op for alle parametre, så ingen er i tvivl om, at du kommer kørende i en hurtig bil. Motoren er stærkere, udstødningen er højere og både affjedring og styretøj er spændt op, så der er lagt op til en sportslig køreoplevelse.

Naturligvis med samme høje kvalitet og køreglæde.

2,2
CDi AMG Line aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
109000 KM
(ex. moms)
2,0
AMG Line aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2021
34000 KM
4496 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
AMG aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2020
40000 KM
4380 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
AMG Line aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2016
145000 KM
3980 KR. PR. MD.
(ex. moms)
4,7
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2017
99000 KM
4958 KR. PR. MD.
(ex. moms)
4,0
AMG S stc. aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
133000 KM
4252 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,9
AMG Line aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2020
86000 KM
9280 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,3
AMG Line aut.

1.REG
KM
Ydelse
2021
56000 KM
2768 KR. PR. MD.
(ex. moms)
4,0
AMG S stc. aut. 4Matic+

1.REG
KM
Ydelse
2018
115000 KM
7100 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
AMG Line Coupé aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2017
74000 KM
4528 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
aut. 4Matic+

1.REG
KM
Ydelse
2019
72000 KM
5836 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
AMG Line stc. aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2019
121000 KM
2722 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
AMG Line stc. aut.

1.REG
KM
Ydelse
2018
127000 KM
3540 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)