Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Privatlease din splinternye Ferrari

Hos Nord Leasing sætter vi stor pris på, at vi med jævne mellemrum får muligheden for at opfylde vores kunders drømme om en Ferrari – måske du er den næste? I så fald står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige leasingaftale på drømmebilen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om Ferrari privatleasing, er du mere end velkommen til at kontakte os. Her kan du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og samtidig kan du fortælle os om, hvad du er på udkig efter.

Ferrari privatleasing er vejen til en ikonisk biloplevelse

Ferrari er et bilmærke, der uden tvivl er et af de mest ikoniske på verdensplan, og som laver nogle fantastiske køremaskiner. Samtidig har de en lang og helt unik historie, som bunder i køresporten, hvilket kommer tydeligt til udtryk i deres sportsvogne.

For hver en og en af deres brede udvalg af modeller er nemlig optimeret til at levere en køreoplevelse, som man ikke finder andre steder. Samtidig er motorerne kraftige, aerodynamikken på plads og den køretekniske teknologi helt i front.

Alt dette stammer i høj grad fra de erfaringer, som Ferrari har gjort sig på racerbanen. Det betyder også, at du i deres gadebiler får en helt ikonisk biloplevelse, som ikke kan sammenlignes med andet.

Dermed ikke sagt, at du altid skal køre ræs, hvis du vælger Ferrari privatleasing. Der er også adskillige modeller, der er sat op til at være komfortable, men velkørende grand tourers.

Ferrari California T

3,9 – F1
1.REG: 2015

Ferrari California

4,3 – F1
1.REG: 2010

Privatleasing af Ferrari gør økonomien overskuelig

Det ikoniske design og den unikke historie er naturligvis noget, som Ferrari tager sig godt betalt for. Derfor ser man ikke så mange af de ellers populære biler på vejene – slet ikke i Danmark, hvor vi har høje registreringsafgifter.

Det er lige netop her, at privatleasing af Ferrari kommer ind i billedet, da det kan gøre det nemmere at retfærdiggøre økonomien ved at køre Ferrari til hverdag. Når du privatleaser en Ferrari hos Nord Leasing er det nemlig som udgangspunkt efter flexleasingmetoden.

Det vil sige, at du kun betaler en brøkdel af registreringsafgiften, som ellers udgør størstedelen af prisen på en Ferrari i Danmark. Kombinerer man dette med en leasingaftales økonomiske forudsigelighed, kan privatleasing af Ferrari være et mere økonomisk overskueligt valg for mange.

Skal vi kigge nærmere på, hvad Ferrari privatleasing vil koste for dig? Så kontakt os endelig for en uforpligtende dialog om din drømmebil.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)