Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Privat flexleasing af MINI

Privatlease din splinternye MINI

Der er ingen tvivl om, at privatleasing af MINI er meget populært blandt vores kunder her hos Nord Leasing. Det kan dog næppe komme som en overraskelse, hvis man har taget et hurtigt blik på gadebilledet i især Hovedstadsområdet og Nordsjælland. Her kører det nemlig rigtig mange af de charmerende MINI-modeller rundt på vejene.

Hvis du er lige så interesseret i at komme ud at køre i MINI, som vores andre kunder, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan nemlig være behjælpelige med at sammensætte lige præcis den form for MINI privatleasing, som passer til dig og dine behov.

Bredt udvalg af velkørende bilmodeller

Når du vælger en MINI, vælger du automatisk en bil, der har charme og gode køreegenskaber, som få andre bilmodeller i dag kan prale af at have. Det gælder sådan set uanset, hvilken MINI du vælger. Mange betragter hurtigt MINI som én bil og altså ikke et bilmærke med en større modelportefølje.

Og mens der ikke findes mange forskellige modeller fra det britiske bilmærke, så er der alligevel et par at vælge i mellem. Først og fremmest er der den klassiske 3-dørs, der fås som benzinbil med fast tag eller som cabriolet, samt som elbil (MINI Cooper SE).

Derudover kan du også vælge MINI 5-dørs, som har fem døre og i virkeligheden er en forlænget udgave af 3-dørsversionen. Der findes dog også MINI Clubman med fem døre og det ikoniske bagagerum med todelt bagklap. Vil du gerne op i højden kan du vælge en MINI Countryman, der ligeledes har fem døre, er rummelig og samtidig kommer som en plug-in hybrid.

Er du på udkig efter lidt bedre køreegenskaber og en udstødning, der vil noget, er der også en række af MINI John Cooper Works modeller, som er MINIs svar på AMG, M og RS.

Hos Nord Leasing har vi ofte flere af ovenstående modeller på lager. Hvis ikke det er tilfældet, har vi mange års erfaring med import, og kan derfor hente lige præcis din drømme-MINI hjem.

Fordele ved at privatlease en MINI

MINI er et bilmærke, der producerer velkørende og charmerende biler – det er der ingen tvivl om. Til gengæld er det ikke ualmindeligt, at man kan blive lidt i tvivl om, hvorvidt man skal købe eller privatlease en MINI.

Det afhænger naturligvis af den enkelte situation, og det er ikke sikkert, at privatleasing er det rette valg. Nedenfor har vi dog samlet nogle af de fordele, der kan være forbundet med MINI privatleasing – så kan du vurdere om det opvejer fordelene ved at købe. Det vil altid være en individuel vurdering, men vi står naturligvis klar til at bistå med rådgivning her hos Nord Leasing.

  • Øget fleksibilitet: Med en leasingaftale binder man sig typisk i 12 måneder ad gangen. I modsætning til bilkøb binder man sig således væsentlig mindre end ved eksempelvis at optage et billån, der løber i 8 år.
  • Mindre økonomisk binding: Ved et bilkøb lægger man typisk det fulde kontante beløb for bilens værdi inklusiv fuld afgift. Ved MINI privatleasing kan man nøjes med at betale en brøkdel af registreringsafgiften og bilens pris.
  • Regelmæssigt bilskift: Ynder du at skifte bil fra tid til anden? Så kan det hurtigt blive dyrt, hvis bilerne købes kontant. Her kan privatleasing ofte gøre det nemmere og reducere værditabsomkostninger.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at privatlease en MINI hos Nord Leasing.

1,5
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2020
55000 KM
1996 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
54000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,5
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2018
117000 KM
2000 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
JC Works aut.

1.REG
KM
Ydelse
2019
36000 KM
2480 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)