Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Privatlease din splinternye Jaguar

Vi er stolte af, at vi gang på gang har mulighed for at hjælpe vores kunder med at privatlease en Jaguar. Af samme årsag vil vi naturligvis også være glade for at hjælpe dig, hvis du skulle være interesseret i Jaguar privatleasing.

Med vores mere end 25 års erfaring i branchen og en storkundeaftale hos SKAT, kan vi yde en kompetent service hele vejen fra start til slut. Vi har nemlig ikke bare styr på leasingkontrakter og registreringsafgifter; vi ved også en masse om biler og de behov, som de opfylder.

Derfor kan du hos Nord Leasing både få hjælp til valg af bil, import og indregistrering, sammensætning af leasingaftale og meget mere. Vi har forudsætningerne for at kunne hjælpe dig hurtigt gennem processen, men respekterer naturligvis også, hvis du har brug for at tage den med ro og lige skal overveje om Jaguar privatleasing er noget for dig.

Under alle omstændigheder kan du se frem til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig, ved at kontakte os på e-mail, telefon eller ved fysisk fremmøde.

Hvorfor skal man vælge Jaguar leasing som privat?

Der er mange gode grunde til, hvorfor privatleasing af Jaguar er et populært valg blandt mange. Først og fremmest har vi naturligvis bilmærkets modeller og den køreoplevelse de leverer. Jaguar laver nemlig ikke bare stilfulde og lækre biler, men også biler med en engagerende køredynamik og høj komfort.

Dertil kommer, at man ved Jaguar privatleasing får en fleksibel aftale set i forhold til eksempelvis et billån. For hvor du med lånet typisk binder dig i 8 år, og med rimelighed kan forvente, at bilen ikke kan sælges uden underskud i de første år, så vil du ved privatleasing af Jaguar som regel binde dig for 12 måneder ad gangen.

Dertil kommer, at du sparer lidt på afgiften, da vi tilbyder Jaguar leasing til private efter flexleasingmetoden. Det betyder, at man kun betaler en andel af registreringsafgiften svarende til den periode, hvori bilen leases.

Jaguar privatleasing sikrer således en større grad af fleksibilitet, og er samtidig ofte også mere økonomisk attraktiv end andre finansieringsmuligheder. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Jaguar leasing som privat? Så tag kontakt til os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Find drømmebilen – så klarer vi resten

Vi har altid et udvalg af biler på lager her hos Nord Leasing, som er klar til øjeblikkelig levering. Det er dog ikke nødvendigvis sikkert, at lige netop din drømmebil, eller lige netop en Jaguar for den sags skyld, er at finde iblandt.

Heldigvis behøver det ikke at være hinder for noget. Vi har nemlig i mange år hjulpet vores kunder med at importere biler fra udlandet eller sågar andre forhandlere i Danmark. Det sker naturligvis med henblik på at få dem indregistreret i Danmark og koblet på en attraktiv leasingaftale.

Det kan vi naturligvis også tilbyde til dig, hvis du er interesseret i Jaguar privatleasing. Det handler blot om at finde den helt rette bil, hvorefter vi kan tilbyde at hente den hjem, stå for alle de nødvendige syn og indregistreringer, samt naturligvis sammensætte en leasingaftale, der passer til dig og dine ønsker.

2,0
D180 R-Sport aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2018
120000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
S/C S Coupé aut.

1.REG
KM
Ydelse
2014
75000 KM
4800 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)