fbpx

Mercedes Erhvervsleasing

Skal din næste firmabil være både kraftfuld og elegant? Så sæt dig bag rattet i en Mercedes-Benz.

Med en af de mange modeller fra Mercedes-Benz får du en af de mest driftssikre firmabiler på markedet. Når du spotter den ikoniske Mercedes-stjerne er det nemlig din garanti for, at bilen opfylder de højeste krav og standarder.

Erhvervsleasing af Mercedes hos Nord Leasing

Erhvervsleasing af Mercedes er for dig, der vil forkæle dig selv eller dine medarbejdere med præsentable og lækre firmabiler uden at gå på kompromis med fleksibiliteten. Hos Nord Leasing kan du både vælge at privatlease, erhvervslease eller splitlease din kommende Mercedes. Vi har samlet et udvalg af vores modeller i vores online showroom, men giv ikke op, hvis du ikke finder din drømmebil blandt modellerne. Med vores leverandører i bl.a. Tyskland har vi gjort det nemt for dig at skræddersy din næste drømmebil – med eller uden Junge Sterne garanti. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter en bestemt model. Er du nysgerrig på prisen, så brug vores beregner, der giver et hurtigt overblik over priser ved Mercedes erhvervsleasing.

 

Leasing af Mercedes – få kompetent rådgivning

Er du klar til at erhvervslease en Mercedes, men har du brug for rådgivning?

Så står vi klar hos Nord Leasing. Med over 25 års erfaring inden for finans- og leasingbranchen er du altid sikret kompetent sparring, når du er på udkig efter en firmabil, der dækker dine behov. Samtidig sætter vi en ære i at gøre vores leasingaftaler gennemsigtige, så du ikke skal bruge tid på at tyde komplicerede vilkår. Vores dør står altid åben og vores kaffemaskine er klar hvis du hellere vil diskutere sammensætningen af din næste bil eller økonomien face to face.

 

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.