Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Erhvervslease din splinternye Mercedes

Erhvervsleasing af Mercedes er for dig, der vil forkæle dig selv eller dine medarbejdere med præsentable og lækre firmabiler uden at gå på kompromis med fleksibiliteten. Hos Nord Leasing kan du både vælge at privatlease, erhvervslease eller splitlease din kommende Mercedes. Vi har samlet et udvalg af vores modeller i vores online showroom, men giv ikke op, hvis du ikke finder din drømmebil blandt modellerne. Med vores leverandører i bl.a. Tyskland har vi gjort det nemt for dig at skræddersy din næste drømmebil – med eller uden Junge Sterne garanti. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter en bestemt model. Er du nysgerrig på prisen, så brug vores beregner, der giver et hurtigt overblik over priser ved Mercedes erhvervsleasing.

Leasing af Mercedes – få kompetent rådgivning

Er du klar til at erhvervslease en Mercedes, men har du brug for rådgivning?

Så står vi klar hos Nord Leasing. Med over 25 års erfaring inden for finans- og leasingbranchen er du altid sikret kompetent sparring, når du er på udkig efter en firmabil, der dækker dine behov. Samtidig sætter vi en ære i at gøre vores leasingaftaler gennemsigtige, så du ikke skal bruge tid på at tyde komplicerede vilkår. Vores dør står altid åben, og vores kaffemaskine er klar, hvis du hellere vil diskutere sammensætningen af din næste bil eller økonomien face to face.

Komfort eller sport? Du bestemmer!

Mercedes-Benz er muligvis en af de bilfabrikanter, der spænder videst i modelomfang. Det betyder, at du kan erhvervslease lige netop den Merceds-Benz, der passer til dig. Hvad end det så er en hurtig sportsvogn, en komfortabel sedan, en rummelig stationcar eller måske en kæmpe SUV.

Mercedes sedan

Mercedes sedan er et populært valg blandt danske firmabilister. Det skyldes i høj grad den høje komfort, den stille køreoplevelse og det eksklusive udstyrsniveau, som kan fås, når man vælger erhvervsleasing af en Mercedes sedan.

Mercedes stationcar

Hvis ikke man vil gå på kompromis med bagagerumspladsen i forbindelse med sin Mercedes erhvervsleasingaftale, kan man med fordel vælge at erhvervslease en Mercedes stationcar. De er rummelige, praktiske og næsten lige så komfortable som deres sedan-søskende.

Mercedes cabriolet

Når man snakker om Merceds-Benz, kommer man ikke uden om Mercedes cabriolet. Den tyske bilfabrikant er legendarisk for deres cabrioleter, som gør det til en drøm at køre på de danske veje, når solen skinner. Måske endnu mere vigtigt; så er de lige så komfortable at køre om vinteren, som en helt almindelig Mercedes med hårdt tag.

Mercedes SUV

Med en Mercedes-Benz SUV kommer du højt op at sidde, samtidig med at du får plads til børn, kollegaer, oppakning, vareprøver, eller hvad du ellers måtte have med dig rundt i din firmabil. Et oplagt og populært valg i forbindelse med Mercedes erhvervsleasing.

Overvej om Mercedes erhvervsleasing er det rette valg

I forbindelse med anskaffelse af firmabil, er der en række muligheder, som man kan gøre brug af. Der er naturligvis det traditionelle kontante køb eller et almindeligt billån, men der er også en håndfuld forskellige muligheder for leasing af en ny firmabil. Vi anbefaler altid vores kunder, at de overvejer erhvervsleasing som en mulighed. Erhvervsleasing er nemlig en leasingtype, der er indrettet specifikt til leasing af firmabiler. Derfor er det også en leasingtype, der kan være et attraktivt alternativ til eksempelvis et kontant køb af en ny Mercedes firmabil.

Helt overordnet er der to primære fordele ved Mercedes erhvervsleasing fremfor kontant køb:

  1. Der bibeholdes likviditet i virksomheden
  2. Man undgår større tab i forbindelse med værdiforringelse af bilen

Begge er væsentlige grunde til at overveje, om ikke Mercedes erhvervsleasing er det rette valg, sammenlignet med eksempelvis et kontant køb eller finansiering af bilen.

Vi kan levere hurtigt ved erhvervsleasing af Mercedes

Hos Nord Leasing er der flere faktorer, der gør det muligt for dig at få din nye Mercedes firmabil på vejen hurtigst muligt. Vi ved godt, at der ikke er nogen, der har lyst til at gå og vente på deres nye firmabil, når først beslutningen er taget. Derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at vi har en storkundeaftale hos SKAT, hvilket gør at vi kan tilbyde hurtig levering, når du erhvervsleaser din næste Mercedes.

Ligeledes er Mercedes et fornuftigt valg af bil i den forstand, at det er et utroligt populært bilmærke. Derfor har vi også altid Mercedes lagerbiler til hurtig levering. Men hvis nu vi ikke har den rette Mercedes firmabil til dig, gør mærkets popularitet det muligt for os at finde drømmebilen og hente den hjem – enten fra udlandet eller et andet sted i Danmark relativt hurtigt.

4,7
Cabriolet aut.

1.REG
KM
Ydelse
2017
99000 KM
4958 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,2
CDi stc. BE

1.REG
KM
Ydelse
2014
257000 KM
(ex. moms)
3,0
AMG aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2017
83000 KM
4500 KR. PR. MD.
(ex. moms)
4,0
AMG S stc. aut.

1.REG
KM
Ydelse
2015
133000 KM
4252 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,9
AMG Line aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2020
86000 KM
9280 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,3
AMG Line aut.

1.REG
KM
Ydelse
2021
56000 KM
2768 KR. PR. MD.
(ex. moms)
4,0
AMG S stc. aut. 4Matic+

1.REG
KM
Ydelse
2018
115000 KM
7100 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
AMG Line Coupé aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2017
74000 KM
4528 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
aut. 4Matic+

1.REG
KM
Ydelse
2019
72000 KM
5836 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,0
AMG Line stc. aut. 4Matic

1.REG
KM
Ydelse
2019
121000 KM
2722 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
AMG Line stc. aut.

1.REG
KM
Ydelse
2018
127000 KM
3540 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
AMG aut. 4Matic+

1.REG
KM
Ydelse
2019
46000 KM
4800 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)