Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Flexlease din splinternye Jaguar

Hos Nord Leasing oplever vi med en vis regelmæssighed, at vores erhvervskunder efterspørger Jaguar erhvervsleasing. Det er ikke helt uden grund; det britiske bilmærke har nemlig et bredt modeludvalg, der i den grad har mange af de egenskaber, som gør en bil til en god firmabil.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med erhvervsleasing af Jaguar, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på både e-mail, telefon og ved fysisk fremmøde, og vi står naturligvis klar til at tage en dialog om mulighederne.

Erhvervsleasing af Jaguar: Den oplagte firmabil

Der er flere elementer, der spiller ind i forbindelse med valg af firmabil. Først og fremmest skal den naturligvis opfylde den ansattes behov og ønsker i den grad, det er muligt. Det vil sige, at der ofte skal være plads til familien, den skal gerne være komfortabel og i mange tilfælde må den også gerne køre godt.

Samtidig skal en firmabil også tage hensyn til virksomhedens fremtoning. Det er naturligvis ikke altid tilfældet, men ofte vil den ansatte bruge bilen til at køre til kundemøder og lignende situationer, hvor vedkommende og bilen repræsenterer virksomheden.

Derfor skal den naturligvis være pæn, men ofte ikke for flashy, så at sige. Samtidig vægter komforten naturligvis også, da medarbejderen gerne skal komme så veludhvilet frem som muligt. Alle disse krav opfyldes af Jaguars modelprogram.

De laver eksklusive biler, som er afdæmpede i deres fremtoning, men fortsat pæne og ikke anonyme. Modeludvalget dækker bredt og tæller både SUV’er, sedan’er, stationcars og sportsvogne i forskellige størrelser og med forskellige drivlinjer. Eksempelvis har mærket også en elbil i porteføljen.

Fælles for alle disse er, at de er velkørende og komfortable. Der er således både plads til underholdning og til at ankomme udhvilet til destinationen. Dertil sikrer udvalget af forskellige biltyper, at medarbejderen kan få opfyldt sine ønsker til plads, rummelighed og så videre.

Nord Leasing er jeres kompetente partner

Hos Nord Leasing har vi beskæftiget os med leasingbranchen i mere end 25 år. Denne erfaring har givet os forudsætningen for at kunne rådgive vores erhvervskunder om hele processen, når det kommer til erhvervsleasing.

Fra start til slut kan vi således agere som en kompetent partner, der kan vejlede om valg af bil, kan assistere med import af de rigtige modeller fra udlandet, sikre hurtig og pålidelig indregistrering, og naturligvis hjælpe med at sammensætte den helt rette leasingaftale, hvis I vælger erhvervsleasing af Jaguar.

Vi arbejder hurtigt, og der behøver derfor ikke at gå lang tid fra jeres første henvendelse, til vi kan stå klar med den helt rette Jaguar til erhvervsleasing. Det hjælpes blandt andet på vej af vores storkundeaftale hos SKAT, som sikrer hurtige behandlingstider.

Det betyder dog ikke, at vi behøver at haste igennem processen. Vi tager naturligvis hele forløbet i det tempo, som passer jer. Uanset om det skal gå stærkt, eller om I ønsker at tage den med ro, er vi således klar til at assistere med den rådgivning, som I måtte have brug for.

Interesseret? Kontakt os for at høre mere om Jaguar erhvervsleasing og de muligheder, som I har som virksomhed.

2,0
D180 R-Sport aut. AWD

1.REG
KM
Ydelse
2018
114000 KM
2396 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
S/C S Coupé aut.

1.REG
KM
Ydelse
2014
75000 KM
4800 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)