Skip to main content

Flexlease din splinternye Land Rover

Land Rover er et bilmærke med en lang og meget unik historie, hvilket blandt andet har bidraget til det meget respekterede image, som brandet har i dag. Hvis du skal have den ypperste luksus-SUV, så er det en af deres modeller, du skal have fat i, og det er også derfor, at Land Rover flexleasing er umådeligt populært.

En Land Rover er nemlig sjældent en billig bil, og registreringsafgifterne løber hurtigt op. Med flexleasing får du muligheden for kun at betale en forholdsmæssig andel af registreringsafgiften. Dermed reducerer du kraftigt omkostningerne ved at køre i en stor og komfortabel SUV med alt, hvad hjertet begærer.

Skil dig ud på vejene med en Land Rover

Land Rover var blandt de første, der producerede SUV’er. De har derfor mange flere års erfaring på området end mange af de andre bilfabrikanter, der først er begyndt at producere denne type biler inden for nyere tid.

Til trods for dette ser vi i dag langt flere SUV-modeller fra BMW, Mercedes-Benz og Audi på vejene, end vi ser Land Rovers. Selvom det naturligvis også er gode biler, der har sine forcer, så er der ingen tvivl om, at vi som bilentusiaster bliver ekstra varme om hjertet, når vi passerer en Land Rover på de danske veje.

Med en Land Rover flexleasing-aftale, kan du være helt sikker på, at du kommer til at skille dig ud på vejene. Du kommer nemlig til at have en bil, som ikke alle andre har, og samtidig vil du som en af de få være kørende i en SUV, der reelt set kan køre off-road, hvis du skulle få brug for det.

Samtidig har bilfabrikanten opbygget mange gode erfaringer og smarte løsninger i sine mange år som SUV-producent, der sikrer, at du får en gennemtænkt og lækker bil, hvis du vælger at flexlease en Land Rover hos Nord Leasing.

Land Rover og Range Rover: Du kan flexlease begge hos Nord Leasing

Mærkekonstruktionen i Land Rover kan godt være en anelse forvirrende for nogle. Der er nemlig to produktlinjer, som består af to forskellige typer af biler:

  • Land Rover er de SUV’er, som er lavet til livet på landet og masser af off-road-kørsel. Der er primært tale om Land Rover Defender og Land Rover Discovery.
  • Land Rover Range Rover (eller bare Range Rover) er de SUV’er, som er lavet til at være mere luksuriøse og komfortable end til at være arbejdsheste. Det er også her, at du finder sportsmodeller som eksempelvis Land Rover Range Rover Sport.

De komplicerede navne, som i øvrigt er meget lig hinanden, gør det tydeligt, hvorfor nogle kan blive forvirrede. Heldigvis er der ikke mere du skal holde styr på end ovenstående.

Her hos Nord Leasing har vi et bredt udvalg af især Range Rovers, men hvis du er forelsket i en Land Rover, så kan vi også sagtens hente en sådan hjem til dig. Du kan altid kontakte os via telefon eller e-mail for at høre nærmere om mulighederne for at flexlease en Land Rover eller Range Rover.

5,0
SCV8 SVR aut.

1.REG
KM
Ydelse
2017
72000 KM
(ex. moms)
2,0
TD4 180 Autobiography aut.

1.REG
KM
Ydelse
2017
69000 KM
3388 KR. PR. MD.
(ex. moms)
5,0
SCV8 SVR aut.

1.REG
KM
Ydelse
2017
72000 KM
7176 KR. PR. MD.
(ex. moms)
  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)