Skip to main content

Flexlease din splinternye Tesla

Hos Nord Leasing er der mange af vores kunder, der er interesserede i Tesla flexleasing, og det er ikke helt uden grund. Når man flexleaser en Tesla, eller en hvilken som helst anden bil, får man nemlig en økonomisk frihed og fleksibilitet, som et køb af bil ikke kan tilbyde.

Først og fremmest vil man ikke skulle betale den fulde registreringsafgift på bilen, men blot betale en forholdsmæssig andel svarende til den periode, der tegnes en kontrakt for. Selvom elbiler nyder godt af nedsatte afgifter, går de ikke helt fri. Af samme årsag kan der være penge at spare – også ved flexleasing af Tesla.

For det andet løber en flexleasingkontrakt typisk over en relativ kort periode (ofte 12 måneder). Dette giver dig muligheden for regelmæssigt at skifte bil. Dermed bliver det også en oplagt løsning, hvis du gerne vil afprøve om en Tesla er den rigtige bil for dig og om du kan se dig selv køre i elbil.

Vælg den helt rigtige Tesla

Oprindeligt var Tesla lig med Model S, fordi det var deres eneste bil. Med årene har de dog udvidet modelporteføljen. Det betyder, at du i dag kan få en Tesla nærmest uanset dine behov, som eksemplificeret af nedenstående gennemgang af deres nuværende udvalg af biler:

  • Tesla Model S: En luksussedan med høj komfort og masser af motorkræfter.
  • Tesla Model 3: En mindre sedan med praktiske egenskaber og lang rækkevidde.
  • Tesla Model X: En stor SUV med mågevingedøre og mulighed for 7 sæder.
  • Tesla Model Y: En mindre SUV med god plads til hele familien.

Vi har af og til nogle af de populære modeller på lager og klar til levering, men frygt ikke, hvis det ikke er tilfældet. Nord Leasing har nemlig mange års erfaring med indkøb og import af biler, hvilket betyder, at vi kan assistere med at hente den helt rigtige Tesla hjem til flexleasing.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model der er den rette, er det heller ikke noget problem. Vores mere end 25 års erfaring fra leasing- og bilbranchen sikrer, at du hos os altid kan få kompetent rådgivning vedrørende både valg af bil og Tesla flexleasing.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)