Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Flexlease din splinternye Maserati

Maserati er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en velkørende bil med høj komfort, god lyd og et eksklusivt design – alt sammen til en rimelig pris. Her hos Nord Leasing tilbyder vi flexleasing af Maserati som et attraktivt alternativ til eksempelvis at finansiere bildrømmen med et billån.

Fordelen ved Maserati flexleasing er nemlig, at du slipper afsted med kun at betale en andel af den samlede registreringsafgift. Det betyder, at værdien, som leasingydelsen baseres på, er noget lavere, end hovedstolen på et billån, hvor bilen er indregistreret til fuld afgift.

Samtidig er flexleasing af Maserati også en mere fleksibel løsning. Du binder dig typisk ikke i mere end 12 måneder, hvilket betyder, at du i princippet kan udskifte bilen på årlig basis. Det er perfekt til dig, der ynder at holde et naturligt flow i bilparken. Samtidig undgår du at skulle bekymre dig om, hvorvidt du kan sælge bilen til en pris, der dækker dit udestående på billånet.

Hurtig levering af Maserati

Når først man har sat sig for, at man gerne vil flexlease en Maserati, kan det kun gå for langsomt. Det er i hvert fald en attitude, som vi sagtens kan forstå, og derfor gør vi også gerne alt, hvad vi kan for at hjælpe drømmen med at gå hurtigt i opfyldelse.

Udover, at vi fra tid til anden har Maserati på lager, så tilbyder vi også gerne at hente drømmebilen i udlandet eller et andet sted i Danmark. Det har vi mange års erfaring med, og qua vores storkundeaftale hos SKAT, kan vi hurtigt få alle papirerne på plads.

Det betyder naturligvis ikke, at det skal gå stærkt. Vi understøtter dine ønsker til processen, og tager det i det tempo, som passer dig bedst. Forudsætningerne for en hurtig behandlingstid er dog på plads, hvis det skulle blive aktuelt i forbindelse med din Maserati flexleasing.

Kompetent rådgivning om flexleasing af Maserati

Vi har efterhånden beskæftiget os med leasingbranchen i 25 år. Det betyder, at du hos Nord Leasing kan forvente kompetent rådgivning om alt, der vedrører leasing – herunder flexleasing af Maserati. Vi sørger for at give dig den nødvendige vejledning, og svarer gerne på de spørgsmål, du måtte sidde med.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få drømmen om en Maserati opfyldt, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar på adressen, men vi kan også tage en uforpligtende dialog om Maserati flexleasing via telefon eller e-mail.

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)