fbpx

Flexleasing af Mercedes

Drømmer du om at sidde bag rattet i en kraftfuld Mercedes-Benz, der er kendt for at opfylde de højeste krav og standarder? Men vil du samtidig ikke gå på kompromis med hverken frihed eller fleksibilitet? Så prøv flexleasing af en Mercedes, og få gavn af en række fordele.

Hvorfor vælge flexleasing af Mercedes?

Fleksibilitet er en af de helt store årsager til, at mange vælger at flexlease. Når du flexleaser, binder du ikke nær så meget kapital, som du gør det ved et traditionelt bilkøb. Når regnestykket gøres op, kan du altså sætte dig bag rattet til en brøkdel af bilens pris. Og fordi du ikke køber bilen på fuld afgift, åbner det op for muligheden for at skifte bil hyppigere og med et mindre økonomisk tab. Og hvorfor ikke skifte stationcaren ud med en Mercedes sportsvogn til de lune sommermåneder? Ved flexleasing af Mercedes skal du desuden ikke tænke på, om bilens værdi falder som følge af en afgiftsnedsættelse. Med en flexleasing-aftale er afgiften nemlig ikke bundet til bilen, men til det faktiske brug.

 

Realisér dine bildrømme med flexleasing

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om flexleasing, er det helt naturligt. Vi er heldigvis kun et opkald væk, så du kan få personlig rådgivning, når det passer dig. Hos Nord Leasing er vores mission at tilgodese dine behov, og vi gør meget ud af, at vores rådgivning er ærlig, så matchet bliver helt rigtigt. Nyd at din drømmebil er inden for rækkevidde, gå på opdagelse i vores showroom eller kontakt os på 71995060 eller [email protected]

 

Spørgsmål til Leasing?

Vi er aldrig mere end et opkald eller en mail væk, hvis du har spørgsmål til flexleasing.