Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

BMW X5

  • 3,0 – XDRIVE45E M-SPORT AUT.
Kilometer
8000
Årgang
2021
Denne bil er desværre solgt, men vi kan sagtens skaffe en tilsvarende.

Priser

MD. YDELSE (EX. MOMS)

6720 DKK

ENGANGSYDELSE (EX. MOMS)

130000 DKK

Beskrivelse af BMW X5

Gør dig klar til at opleve ultimativ luksus koblet med enestående ydeevne i denne 2021 BMW X5 3,0 – XDRIVE45E M-Sport Aut. Denne luksuriøse SUV er det perfekte blend mellem rå BMW fremdrift og den ypperste BMW M-Sport performance.

Under kølerhjelmen gemmer der sig et imponerende plug-in hybrid system, der kombinerer en 3,0 liters benzinmotor med en kraftfuld elektrisk motor. Sammen leverer de både den opløftende acceleration, du forventer fra BMW, og den dynamiske energi, der gør denne bil til en ægte grøn kraftmaskine. Den velafbalancerede BMW xDrive firhjulstræk sikrer suveræn vejkontakt og stabilitet under alle kørselsforhold.

Interiøret i denne BMW X5 er en sand hyldest til komfort og elegance. De lækre sportsæder, beklædt med det blødeste læder, inviterer dig til at tage plads og nyde det lækre M-Sport rat og den innovative digital instrumentering. Mediakonsollen med Navigation Professional sikrer, at du altid er forbundet, informeret og underholdt, uanset hvor rejsen går til.

Men det stopper ikke her – denne bil er udstyret med BMW’s anerkendte M-Sport package, der indebærer sporty ydre designelementer som de aggressive luftindtag, sidespejle i højglans sort og M-Sport aero dynamiske bodykit.

Tag styringen i denne 2021 BMW X5 3,0 – XDRIVE45E M-Sport og oplev, hvordan bilkørsel kan være både luksuriøs, sporty og samtidig miljøvenlig. På trods af dens størrelse og kraft, efterlader den et mindre aftryk på miljøet end konventionelle SUV’er. Det er elegant ydeevne i sin reneste form.

Nyd ny teknologi, udsøgt design og en køreoplevelse, der er i en klasse for sig. Denne model er ikke bare en bil – det er en udsøgt køremaskine, der er klar til at opfylde alle dine behov og ønsker på vejene. Gør dig selv en tjeneste og oplev denne uforlignelige BMW X5 3,0 – XDRIVE45E M-Sport. Det er din chance for at opleve en bil, der virkelig lever op til sit slogan; “Fremstillet til at bevæge – mere end bare en bil.”

Vi sidder klar…

Kontakt os for mere information eller book en fremvisning af bilen.

71 99 50 60

Info@nord-leasing.dk

Andre biler til salg

3,0
&bnsp;
Cabriolet PDK

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
36000 KM
Benzin
8580 KR. PR. MD.
(ex. moms)
2,2
&bnsp;
D163 Premium Luxury aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2014
185000 KM
Diesel
159995 KR.
Til salg
2,0
&bnsp;
JC Works aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
39000 KM
Benzin
2352 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se, hvad andre siger om os

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing mulighederne af en
    BMW X5

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)

Sælger oplysninger

+45 71 99 50 60
Joachim nierich