Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

BMW X5

  • 3,0 xDrive40i M-Sport aut. 5d
Kilometer
51000
Årgang
2019
Denne bil er desværre solgt, men vi kan sagtens skaffe en tilsvarende.

Priser

MD. YDELSE (EX. MOMS)

5896 DKK

ENGANGSYDELSE (EX. MOMS)

Beskrivelse af BMW X5

Her er en bil, som garanteret vil imponere dig og fange dit blik. Det er en BMW X5 3,0 xDrive40i M-Sport, en dygtig og kompetent SUV der kombinerer luksus, komfort og høj ydeevne på en imponerende måde.

Dette er en bil, der skriger af kvalitet lige fra det øjeblik du sætter dine øjne på den. Den sorte metallic lak tilføjer en udstråling af elegance og styrke, samtidig med at den dynamiske og distinkte silhuet afslører bilens sporty karakter havde det ikke allerede givet sig selv væk i navnet – ja, det er en M-Sport!

Fra 2019, det er ikke bare en bil, men en klasseleder inden for sin kategori. Under hjelmen finder du en kraftig 3,0-liters motor, der yder en solid 340 hestekræfter. Denne motor kombineret med BMW’s xDrive-system sikrer, at bilen er lige så hjemme på landevejen som den er på motorvejen. Det er en bil, der har kraften til at klare enhver køresituation, man måtte møde.

Som slog dens præstationer udvendigt og mekanisk ikke nok, skal du opleve dens indre luksus! Interiøret er præget af luksuriøs læder, højteknologiske bekvemmeligheder og yderst komfortable sæder. Det er en bil der inviterer til lange, behagelige ture, hvor både fører og passagerer er forkælede med komfort i verdensklasse.

Men det er ikke bare komfort denne bil excellerer i. Med dens smagfulde M-Sport-instrumentbræt, højttalere fra high-end mærker og de nyeste i køreteknologi, kan man godt mærke, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Equipéret med en 8-trins automatgearkasse, påstår BMW X5 3,0 xDrive40i M-Sport aut. 5d selv at være en SUV, men kører som en sportsvogn når du træder på pedalen.

Kort sagt, denne BMW X5 er en drøm for ethvert bil-entusiast. Det er en maskine skabt med det formål at overgå forventninger og levere en unik køreoplevelse – hver gang. Med dens kombination af ydeevne, luksus og teknologi, vil denne bil ikke skuffe!

Vi sidder klar…

Kontakt os for mere information eller book en fremvisning af bilen.

71 99 50 60

Info@nord-leasing.dk

Andre biler til salg

4,7
&bnsp;
Cabriolet aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2017
99000 KM
Benzin
4958 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,3
&bnsp;
AMG Line aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2021
56000 KM
Benzin
2768 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
&bnsp;
xDrive45e M-Sport aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2020
86000 KM
Benzin
2996 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se, hvad andre siger om os

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing mulighederne af en
    BMW X5

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)

Sælger oplysninger

+45 71 99 50 60
Joachim nierich