Skip to main content

25 ÅRS ERFARING

IMPORT AF BILER FRA UDLANDET

Mercedes C63

  • 4,0 AMG S stc. aut. 5d
Kilometer
120000
Årgang
2015
Denne bil er desværre solgt, men vi kan sagtens skaffe en tilsvarende.

Priser

MD. YDELSE (EX. MOMS)

3820 DKK

ENGANGSYDELSE (EX. MOMS)

Beskrivelse af Mercedes C63

Introduktion til en af de mest gribende og højtydende biler på markedet – Mercedes C63 AMG S stc. aut. 5d fra 2015. Dette prægtige eksemplar af køreglæde og luksus repræsenterer det ypperste i Mercedes’ performance serie, AMG. Med fokus på køredynamik, acceleration og avantgarde design, leverer C63 AMG S, en uforglemmelig køreoplevelse, der vil glæde enhver bilentusiast.

Hjertet i denne bil er dens formidabelt kraftfulde 4,0-liters biturbo V8-motor, som i AMG S-modellen yder overvældende 510 hestekræfter, der forbinder føreren med vejen i en symfoni af kraft og kontrol. Parringsprocessen mellem denne kraftværk og den fuldautomatiske 7-trins AMG Speedshift sportsgearkasse giver bilen evnen til at accelerere fra 0-100 km/t på imponerende 3,9 sekunder.

Designet er aggressivt og dynamisk, men beholdt Mercedes’ klassiske elegance. Det muskuløse ydre med brede skuldre, et aggressivt frontparti med den karakteristiske diamantgrill og store luftindtag, efterlader intet til fantasien om, hvad denne bil kan præstere. Bilen hviler majestætisk på 18″ letvægts AMG alufælge, hvilket bare understreger dens sportslige intentioner.

Interiøret er en smuk fusion af sportslighed og luksus. AMG sportssæderne er klædt i fint læder, og det multifunktionelle AMG Performance rat giver dig kontrol over en række bilens køreegenskaber lige ved fingerspidserne. Mercedes’ velkendte opmærksomhed på detaljen fremgår af alt, lige fra aluminiums detaljerne til den high-end multimedie system, der sikrer at du har adgang til komfort og underholdning samt nødvendige køreinformationer.

Mercedes C63 AMG S er mere end blot en bil. Det er et mesterværk af fart, kraft og klassisk elegance der sætter nye standarder for, hvad en sportsvogn kan og skal være. Med en perfekt balance mellem all-round performance, luksus og sikkerhed vil denne bil uden tvivl efterlade et varigt indtryk. Der er en grund til, at Mercedes-Benz ofte kaldes det bedste eller intet. Og med denne bil vil du forstå præcis hvorfor.

Vi sidder klar…

Kontakt os for mere information eller book en fremvisning af bilen.

71 99 50 60

Info@nord-leasing.dk

Andre biler til salg

3,0
&bnsp;
SDV6 HSE aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2019
86000 KM
Diesel
5580 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,9
&bnsp;
F1

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2015
36500 KM
Benzin
9558 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
&bnsp;
S/C S Coupé aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2014
75000 KM
Benzin
4800 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se, hvad andre siger om os

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing mulighederne af en
    Mercedes C63

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)

Sælger oplysninger

+45 71 99 50 60
Joachim nierich