Skip to main content

Mercedes E350

  • 3,0 BlueTEC Avantgarde stc. aut. 5d
Kilometer
197000
Årgang
2014
Denne bil er desværre solgt, men vi kan sagtens skaffe en tilsvarende.

Priser

MD. YDELSE (EX. MOMS)

1940 DKK

ENGANGSYDELSE (EX. MOMS)

32000 DKK

Beskrivelse af Mercedes E350

For kunder, der sætter pris på ubesværet luksus og uforstyrret kraft under motorhjelmen, har vi en bil, du beslutsomt ikke vil gå glip af at opleve: En Mercedes-Benz E350 fra 2014, udstyret med det sofistikerede 3.0 BlueTEC Avantgarde stc. automatik system.

Dette eksemplar af Mercedes E350 repræsenterer tysk teknologi og design på sit bedste. Den kraftfulde 3,0 BlueTEC motor leverer en blændende ydeevne og dynamisk køreglæde, selv på lange ture. På trods af dens magtfulde motor er denne bil takket være BlueTEC teknologien også brændstofeffektiv, hvilket helt sikkert er noget, der vil glæde miljøbevidste bilentusiaster.

Hvad angår design, er E350 Avantgarde-modellinjen kendt for dets avancerede komfort, der sikrer en uforglemmelig køretur hver gang. Kabinen er støjsvag, og sædekomforten er i topklasse. Den rummelige bagagerum og de luksuriøse lædersæder, som er en standard i Avantgarde-modellinjen, skaber en kombination af funktionalitet og elegance, der er uovertruffen.

Fra det øjeblik du sætter dig bag rattet, vil du straks bemærke det høje niveau af udstyr i denne model. Avantgarde-udstyrslinjen kombinerer perfekt det udvendige og indvendige design, hvilket giver bilen et eksklusivt, sporty og moderne udseende. Hvis vi taler om avancerede teknologier, så er denne E350 fyldt til bristepunktet: fra det intuitive infotainment-system til de avancerede sikkerhedssystemer, der sikrer dig og dine passagerers sikkerhed på vejen.

Så hvis du er på jagt efter en bil, der både er kraftfuld på motorvejen og yderst komfortabel at køre i, så er denne Mercedes E350 fra 2014 et perfekt valg for dig. Denne bil emmer af kvalitet og klasse, og vil uden tvivl give dig en køreoplevelse udover det sædvanlige. Tag et skridt fremad, og oplev Mercedes-Benz kvalitet i sin reneste form.

Vi sidder klar…

Kontakt os for mere information eller book en fremvisning af bilen.

71 99 50 60

Info@nord-leasing.dk

Andre biler til salg

3,0
&bnsp;
E-Hybrid Tiptr.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2020
73000 KM
Benzin
2,0
&bnsp;
JC Works aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
39000 KM
Benzin
3,0
&bnsp;
Cabriolet PDK

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
36000 KM
Benzin
8784 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se, hvad andre siger om os

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing mulighederne af en
    Mercedes E350

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)

Sælger oplysninger

+45 71 99 50 60
Joachim nierich