Skip to main content

Mercedes GLE43

  • 3,0 AMG aut. 4Matic 5d
Kilometer
81000
Årgang
2016
Denne bil er desværre solgt, men vi kan sagtens skaffe en tilsvarende.

Priser

MD. YDELSE (EX. MOMS)

4560 DKK

ENGANGSYDELSE (EX. MOMS)

72000 DKK

Beskrivelse af Mercedes GLE43

Præsenterer den formidabelt kraftfulde og minimalistisk elegante Mercedes GLE43, model 2016. Denne luksusbil er mere end blot en metode til at komme fra A til B – det er en transportmiddel, der sørger for, at hvert eneste øjeblik bag rattet bliver en uforglemmelig oplevelse.

Denne 3,0 AMG aut. 4Matic 5d model er udstyret med Mercedes’ ypperste teknologi og mest avancerede funktioner. Motoren, en 3,0 liters V6, er en symfoni i mekanisk præcision, der leverer en betagende ydelse, mens det innovative AMG Speedshift automatgear sikrer en kørsel så glidende, at du næsten glemmer, du er på vejen.

Den adaptive AMG sportsluftundervogn gør, at denne kraftfulde maskine nærmest danser henover asfalten, mens Mercedes’ egen 4Matic firehjulstræk garanterer sublim kontrol uanset vejret. Individuelle køreprogrammer, fra komfort til sport, gør, at du kan tilpasse oplevelsen præcist til dine behov.

Med en Langt større plads i kabinen end mange af sine konkurrenter, er der er rigelig plads for alle fem passagerer. Og når du træder ind i denne bil, træder du ind i en verden af luksus. Materialerne er af højeste kvalitet, og detaljerne er subtile, men slående.

Men luksus handler ikke kun om materialer: Denne GLE43 er udstyret med state-of-the-art teknologi for at gøre din køretur så behagelig og stressfri som muligt, fra intelligent lys til en topmoderne multimedieskærm og beundringsværdig trådløs opladning.

Her har vi en bil, der ikke bare er luksuriøs, men som også har den voldsomme kraft og suveræne komfort, som du kun kan forvente fra en Mercedes. GLE43 er en bil i særklasse, en bil der udfordrer og rejser bar for, hvad en bil kan og bør være. Den er klart et symbol på fremragende tysk ingeniørkunst og raffineret klasse.

Ved Mercedes GLE43, får du en perfekt balance mellem luksus, ydeevne og komfort. Den har potentialet til at omdanne enhver køretur til en begivenhed. Der er utvivlsomt tale om en bil, der skal opleves for fuldt ud at værdsætte dens mange kvaliteter.

Vi sidder klar…

Kontakt os for mere information eller book en fremvisning af bilen.

71 99 50 60

Info@nord-leasing.dk

Andre biler til salg

4,0
&bnsp;
AMG S stc. aut. 4Matic+

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
115000 KM
Benzin
7120 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
&bnsp;
Cabriolet PDK

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
36000 KM
Benzin
8784 KR. PR. MD.
(ex. moms)
3,0
&bnsp;
D Tiptr.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2015
112000 KM
Diesel
3980 KR. PR. MD.
(ex. moms)

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se, hvad andre siger om os

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing mulighederne af en
    Mercedes GLE43

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)

Sælger oplysninger

+45 71 99 50 60
Joachim nierich