Skip to main content

Porsche Cayenne S

  • 4,2 – D TIPTR.
Kilometer
79000
Årgang
2016
Denne bil er desværre solgt, men vi kan sagtens skaffe en tilsvarende.

Priser

MD. YDELSE (EX. MOMS)

3220 DKK

ENGANGSYDELSE (EX. MOMS)

85000 DKK

Beskrivelse af Porsche Cayenne S

Med stor entusiasme præsenterer vi Porsches mesterverk, Cayenne S 4.2 D Tiptronic, fra året 2016. Dette køretøj er en stærk og magtfuld bil, der har vist Porsche’s sande evne til at skabe luksuriøse biler med en imponerende blanding af komfort, køredynamik og brændstofforbrug.

Under motorhjelmen finder man en 4,2-liters V8-motor, der leverer en betydelig kraft. Kombineret med Porsches avancerede Tiptronic automatgear, giver denne Porsche Cayenne S en glidende, men dog kraftfuld køreoplevelse. Output er fremragende, og ydeevnen er uden tvivl bemærkelsesværdig. Denne model er ideel for bilentusiaster, der ønsker til shoot, når der trædes på speederen, men også værdsætter komfort under lange køreture.

Porsche Cayenne S 4.2 D Tiptronic fra 2016 repræsenterer en perfekt fusion mellem luksuriøse karakteristika og teknisk avancerede elementer. Bilen har en smagfuld indtrækning med lækre materialer og et detaljeret fokus på finishen, bekræfter udtrykket “Made in Germany”. Bilen leverer en overlegen kørselsoplevelse gennem avancerede sikkerhedsfunktioner, kørselsdynamik systemer og førsteklasses komfortfaciliteter.

I denne model får du både det sofistikerede design, anerkendte ydeevne og den komfort Porsche er kendt for. Cayenne S 4.2 – D TIPTR er en bil der virkelig kan få dig til at se frem til hvert minut på vejen. Uanset om du kører på motorvej, bykørsel eller krævende landeveje, vil du nyde enhver strækning i denne fantastiske bil.

Vi forstår, at denne imponerende model er en drømmekøretøj for mange. Ikke kun for dens luksuriøs appel, men også for dens exceptionelle præstation og utrolige komfort. Så grib chancen, oplev kraften, elegancen og luksusen i en Porsche Cayenne S 4.2 – D TIPTR. Det bliver en køreoplevelse, du aldrig vil glemme.

Vi sidder klar…

Kontakt os for mere information eller book en fremvisning af bilen.

71 99 50 60

Info@nord-leasing.dk

Andre biler til salg

3,0
&bnsp;
PDK

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
64000 KM
Benzin
2,0
&bnsp;
JC Works aut.

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2018
39000 KM
Benzin
2352 KR. PR. MD.
(ex. moms)
1,0
&bnsp;
Hybrid Lounge+

1.REG
KM
DRIVMIDDEL
2020
44000 KM
Benzin
129995 KR.
Til salg

Få et uforpligtende tilbud på din nuværende leasingbil

Få en konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se, hvad andre siger om os

  • Jeg vil gerne høre mere om leasing mulighederne af en
    Porsche Cayenne S

Vi ringer dig op og tager en uforpligtende snak om leasingmuligheder og processen. 

Navn(Påkrævet)

Sælger oplysninger

+45 71 99 50 60
Joachim nierich